BEZNA online! Inspectoratul Scolar Timis a ramas fara internet, dupa ce primarul a taiat cablurile. “Scolile din centru vor descarca subiectele de pe stick-uri”, spune sefa ISJT despre simularea examenului de Bac

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Timis este una dintre institutiile din centrul  Timisoarei care au ramas fara internet, dupa ce, luni seara, chiar primarul Nicolae Robu a urcat intr-o nacela si a taiat cablurile aeriene, ca pedeapsa pentru operatorii care nu si-au ingropat firele in pamant.


ISJ Timis nu are acces la internet in conditiile in care, astazi, au loc simularea examenului de Bacalaureat si inscrierile in clasa pregatitoare.

Seful ISJ Timis, Aura Danielescu, a anuntat ca institutia pe care o conduce a ramas, marti, fara internet, intr-o zi in care are loc simularea pentru examenul de Bacalaureat si inscrierea pentru clasa pregatitoare.

“Incercam sa identificam solutii, dupa ce Primaria Timisoara a taiat cablurile de internet din centrul orasului. Astazi este simulare pentru Bacalaureat si inscriere pentru clasa pregatitoare, iar noi am pierdut legatura cu scolile si cu Ministerul Educatiei Nationale pe canalele securizate. A fost taiata si solutia de back-up. Maine continua simularea pentru examenul de bacalaureat, iar scolile din centru vor descarca subiectele pe stickuri, speram. Lasam sa finalizam proba de azi si ne mobilizam sa gasim solutii pentru proba de maine”, a declarat Aura Danielescu. Replica primarului Nicolae Robu: “Cei de la Inspectoratul Scolar incearca sa se victimizeze”.

Luni seara, muncitori de la Primaria Timisoara, in frunte cu “croitorasul cel viteaz” Nicolae Robu au taiat cablurile aeriene ale operatorilor de internet si televiziune, dupa ce timp de mai multi ani acestia au fost avertizati de municipalitate sa ingroape cablurile in subteran.

Luni seara, Nicolae Robu a urcat intr-o nacela si a taiat personal cablurile, in zona centrala a orasului. (M.I.)

One thought on “BEZNA online! Inspectoratul Scolar Timis a ramas fara internet, dupa ce primarul a taiat cablurile. “Scolile din centru vor descarca subiectele de pe stick-uri”, spune sefa ISJT despre simularea examenului de Bac

Leave a Reply