Politistii locali din Timisoara au devenit spaima consumatorilor de canabis! Doar in ultima luna au fost prinsi si predati la BCCO opt tineri care se drogau

Un grup de tineri care stateau pe o banca din parcul Salii Olimpia, situat pe Aleea FC Ripensia, au atras atentia politistilor locali care patrulau prin zona.


In conditiile in care acestia erau galagiosi si agitati, au fost legitimati, iar in urma discutiilor cu ei politistii locali au observat ca unul dintre tineri avea asupra sa o tigareta confectionata manuala, susceptibila a contine substante psihoactive.

Cel in cauza, S.M.D., de 23 de ani, din localitatea Simian, judetul Mehedinti, care locuieste intr-unul din caminele din Complexul Studentesc, a declarat ca tigareta ar contine canabis.

Tot zilele trecute, pe str. Maresal C-tin Prezan, s-a semnalat prezenta, in scara unui bloc, a doua persoane care erau intinse pe jos, in casa scarii unui bloc. Trecandu-se la verificarea acestora, s-a constatat ca nu fac parte din categoria persoanelor fara adapost, asa cum se crezuse initial, ci sunt doi tineri care locuiesc in zona, de 27 si respectiv 20 de ani, acestia avand asupra lor mai multe tigarete care contineau substante vegetale din categoria celor psihoactive.

Un alt tanar, de 25 de ani, a fost depistat consumand astfel de tigarete confectionate din substante interzise, pe o banca din Parcul Karlsruhe.

La finalul lunii trecute, intr-o sigura zi, politistii locali au depistat patru tineri, cu varste intre 15 si 18 ani, doi dintre ei aflandu-se pe Aleea Padurea Verde si doi pe str. Intrarea Doinei, care aveau asupra loc substante susceptibile a avea proprietati psihoactive.

“In toate cazurile, s-a luat masura intocmirii documentelor pentru predarea substantelor si preluarea cazurilor de catre politistii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara in vederea continuarii cercetarilor conform Legii 143/2000 actualizata, privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri”, ne-a comunicat Daniela Seracin, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply