BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

CULISE! Directorul Colegiului National Banatean din Timisoara, Sorin Ionescu, favorit in cursa pentru functia de inspector scolar general

Mandatul Aurei Danielescu la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Timis se apropie de sfarsit, motiv pentru care in culisele PSD au inceput negocierile pentru alegerea sau stabilirea noului sef al invatamantului scolar.

In conditiile in care sefa ISJ Timis este cumnata fostului premier Sorin Grindeanu, care nu mai face parte din tabara social-democratilor, este greu de crezut ca PSD Timis va trimite la minister vreo propunere de prelungire a mandatului de inspector scolar general al Aurei Danielescu, care expira la 24 martie.

Cu alte cuvinte, in cateva zile, vom avea un alt sef la ISJ Timis. Surse din PSD Timis ne-au confirmat faptul ca principalul favorit in cursa pentru functia de inspector general in Timis este nimeni altul decat doctorul in istorie Sorin Ionescu, directorul Colegiului National Banatean, care are o imagine foarte buna la nivelul invatamantului scolar timisean si, cel mai important lucru, este sustinut de majoritatea colegilor de partid.

Intrucat si in PSD Timis exista mici tabere si grupuri de interese, ca in orice partid care se respecta, la masa negocierilor pentru aceasta functie s-ar putea aseza si Florina Spalatelu, directorul Colegiului Economic F. S. Nitti din Timisoara, dar si Simona Jugariu, directorul Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Timis, care se bazeaza pe cativa sustinatori importanti din partid.

Reamintim ca Aura Danielescu a preluat sefia ISJ Timis, cu titlu interimar, in iunie 2014, iar in martie 2015 a fost confirmata pe post in urma concursului organizat de Ministerul Educatiei, unde cumnata lui Sorin Grindeanu a concurat de una singura.

La vremea respectiva, Aura Danielescu a declarata ca a invatat nu mai putin de 17 ore pe zi pentru a fi sigura de victoria finala. In acea perioada, Sorin Grindeanu era ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in Guvernul Ponta. (Mara Ion)

One Response to CULISE! Directorul Colegiului National Banatean din Timisoara, Sorin Ionescu, favorit in cursa pentru functia de inspector scolar general

  1. Merita says:

    Grindeanu ce zice ? Sa n-o puna in locului sper .

Leave a Reply

%d bloggers like this: