BREAKING NEWS! Presedinta Curtii de Apel Timisoara, Erica Nistor, are toate sansele de a promova concursul de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie    O noua iesire "academica" a primarului Nicolae Robu la adresa celor care sustin ca Timisoara a ramas fara apa calda: "Cat de mizerabil poti sa fii!?"    Scandalul de coruptie de la Protectia Consumatorului Timis a fost declansat de o plangere penala depusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis de comisarul sef adjunct Mihaela Ispas, pe persoana fizica, nu in calitate de conducator al institutiei    Sorin Grindeanu este acuzat ca angajeaza la ANCOM foste manechine si fiice de baroni PSD, dupa criterii secrete, pe care nu doreste sa le discute cu nimeni    Una dintre firmele de consultanta ale presedintelui USR, Dan Barna, a incasat din contracte cu statul, in perioada guvernelor PSD, peste 400.000 de euro    In Romania se platesc, anual, aproape 160.000 de pensii speciale, in valoare de 9 miliarde de lei

Interlopul Ovidiu Torj va fi pus in libertate! Judecatoria Tg. Jiu a admis cererea sa de liberare conditionata, la nici un an de la condamnarea in dosarul Sex cu minore

Condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare in dosarul Sex cu minore, in mai 2018, prin decizia Curtii de Apel Timisoara, ramasa definitiva la Inalta Curte de Casatie si Justitie, interlopul Ovidiu Torj a ajuns la un pas de punere in libertate.

In urma cu cateva zile, Judecatoria Targu-Jiu a admis cererea de liberare conditionata a fostului sot al vedetei Brigitte Sfat, astfel ca, in scurt timp, acesta va iesi pe portile inchisorii si va ajunge acasa. Asta, doar in conditiile in care procurorii nu vor obtine anularea hotararii, in cazul in care au depus contestatie la instanta superioara.

“Admite cererea de liberare conditionata formulata de petentul condamnat Torj Ovidiu, detinut in penitenciarul Tg-Jiu. Dispune liberarea conditionata a condamnatului aflat in executarea mandatului nr. 589/2018 emis de Curtea de Apel Timişoara, in baza sentintei penale nr.524/2016. Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare”, se mentioneaza in decizia Judecatoriei Tg. Jiu. Cu siguranta, la calcularea fractiunii de pedepsa care sa-i permita eliberarea de dupa gratii, s-a tinut cont si de perioada arestului preventiv.

Ovidiu Torj se afla in Penitenciarul Tg. Jiu, dupa ce a fost condamnat in dosarul Sex cu minore alaturi de mai multi oameni de afaceri, medici, avocati sau muzicieni din Timisoara si Arad, care au apelat la serviciile sexuale ale unor minore aflate sub protectia proxenetului Paul Manzu. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: