BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

Interlopul Ovidiu Torj va fi pus in libertate! Judecatoria Tg. Jiu a admis cererea sa de liberare conditionata, la nici un an de la condamnarea in dosarul Sex cu minore

Condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare in dosarul Sex cu minore, in mai 2018, prin decizia Curtii de Apel Timisoara, ramasa definitiva la Inalta Curte de Casatie si Justitie, interlopul Ovidiu Torj a ajuns la un pas de punere in libertate.

In urma cu cateva zile, Judecatoria Targu-Jiu a admis cererea de liberare conditionata a fostului sot al vedetei Brigitte Sfat, astfel ca, in scurt timp, acesta va iesi pe portile inchisorii si va ajunge acasa. Asta, doar in conditiile in care procurorii nu vor obtine anularea hotararii, in cazul in care au depus contestatie la instanta superioara.

“Admite cererea de liberare conditionata formulata de petentul condamnat Torj Ovidiu, detinut in penitenciarul Tg-Jiu. Dispune liberarea conditionata a condamnatului aflat in executarea mandatului nr. 589/2018 emis de Curtea de Apel Timişoara, in baza sentintei penale nr.524/2016. Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare”, se mentioneaza in decizia Judecatoriei Tg. Jiu. Cu siguranta, la calcularea fractiunii de pedepsa care sa-i permita eliberarea de dupa gratii, s-a tinut cont si de perioada arestului preventiv.

Ovidiu Torj se afla in Penitenciarul Tg. Jiu, dupa ce a fost condamnat in dosarul Sex cu minore alaturi de mai multi oameni de afaceri, medici, avocati sau muzicieni din Timisoara si Arad, care au apelat la serviciile sexuale ale unor minore aflate sub protectia proxenetului Paul Manzu. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: