Interlopul Ovidiu Torj va fi pus in libertate! Judecatoria Tg. Jiu a admis cererea sa de liberare conditionata, la nici un an de la condamnarea in dosarul Sex cu minore

Condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare in dosarul Sex cu minore, in mai 2018, prin decizia Curtii de Apel Timisoara, ramasa definitiva la Inalta Curte de Casatie si Justitie, interlopul Ovidiu Torj a ajuns la un pas de punere in libertate.


In urma cu cateva zile, Judecatoria Targu-Jiu a admis cererea de liberare conditionata a fostului sot al vedetei Brigitte Sfat, astfel ca, in scurt timp, acesta va iesi pe portile inchisorii si va ajunge acasa. Asta, doar in conditiile in care procurorii nu vor obtine anularea hotararii, in cazul in care au depus contestatie la instanta superioara.

“Admite cererea de liberare conditionata formulata de petentul condamnat Torj Ovidiu, detinut in penitenciarul Tg-Jiu. Dispune liberarea conditionata a condamnatului aflat in executarea mandatului nr. 589/2018 emis de Curtea de Apel Timişoara, in baza sentintei penale nr.524/2016. Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare”, se mentioneaza in decizia Judecatoriei Tg. Jiu. Cu siguranta, la calcularea fractiunii de pedepsa care sa-i permita eliberarea de dupa gratii, s-a tinut cont si de perioada arestului preventiv.

Ovidiu Torj se afla in Penitenciarul Tg. Jiu, dupa ce a fost condamnat in dosarul Sex cu minore alaturi de mai multi oameni de afaceri, medici, avocati sau muzicieni din Timisoara si Arad, care au apelat la serviciile sexuale ale unor minore aflate sub protectia proxenetului Paul Manzu. (Vlad Enciu)

Leave a Reply