BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

CULISE diplomatice! Proprietarul unui butic din statiunea Kotor, Muntenegru, povesteste cum face shopping Viorica Dancila. “Ne-a cerut sa evacuam toti clientii si a pus ofiteri SPP la intrari!”

Aflata in plin proces mental de relocare a ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, premierul Viorica Dancila ar putea sa-si propuna largirea ariei de selectie a tarilor in care se impune aceasta dislocare a reprezentantelor diplomatice.

In conditiile in care principalul criteriu al relocarii este provocarea de haos in politica externa, ne-am putea trezi, spre exemplu, cu mutarea ambasadei Romaniei din Muntenegru de la Podgorica la Kotor, mai cu seama ca in oraselul cetate de pe malul Marii Adriatice se afla si resedinta de vara a fostului presedinte al Iugoslaviei, Iosip Broz Tito.

De altfel, in iulie, anul trecut, dupa gafa impardonabila comisa in capitala Muntenegrului, cand a confundat Podgorica cu Pristina, spunand la conferinta de presa ca-i pare bine sa se afle la Pristina (capitala statului Kosovo, nerecunoscut de comunitatea internationala n.n.), premierul Romaniei a incercat sa-si alunge gandurile negre de renuntare la functia cu care nu are nimic in comun si a cerut sa fie insotita la shopping.

Doar ca la Bonaca Shop, buticul cu produse de firma din Kotor, si-a amintit ca, totusi, este premierul Romaniei si a actionat in consecinta.

“Ne-a cerut sa evacuam toti clientii, dupa care si-a postat ofiterii SPP la cele doua intrari si a inceput sa probeze obiecte de imbracaminte. Bluze, rochii, esarfe. Totul a durat aproape o ora. La final, si-a ales produse de aproape 300 de euro, pe care le-a platit la casa si a plecat”, ne-a povestit Gojko Vusurovici, patronul magazinului de fite din statiunea muntenegreana.

Inainte de a pleca, Viorica Dancila a acceptat cererea intreprinzatorului din Kotor, care, pentru a se lauda cu vipul care i-a trecut pragul, a obtinut favoarea unui  selfie alaturi de prim-ministrul Romaniei. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: