BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

PMP Timis saluta decizia lui Traian Basescu de a deschide lista partidului la alegerile europarlamentare. “O rupere de ritm in politica romaneasca!”, considera deputatul Cornel Samartinean

Organizatia PMP Timis saluta, intr-un comunicat de presa, decizia fostului presedinte Traian Basescu de a accepta candidatura la alegerile europarlamentare din 26 mai, avertizand competitorii politici ca acest lucru inseamna nu doar un avantaj imens pentru PMP, ci si o rupere de ritm in politica romaneasca.

“PMP are in persoana lui Traian Basescu un candidat puternic, un profesionit, un om care cunoaste foate bine institutiile europene, avand 10 ani de experienta in relatiile cu Consiliul European si cu Uniunea Europeana. In timpul mandatului sau ca presedinte al Romaniei, Traian Basescu a avut o contributie majora atat in ceea ce priveste incheierea negocierilor de aderare la Uniunea Europeana, cat si semnarea  in aprilie 2005 a Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana”, se mentioneaza in comunicatul semnat de liderul PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean.

Un atu politic important pentru Traian Basescu, care devine de factor locomotiva PMP pentru alegerile europarlamentare, este faptul ca a pledat in mod constant, la nivel european, in favoarea avansarii procesului de apropiere a Republicii Moldova de Uniunea Europeana.

“In acest sens, PMP va continua prin toate actiunile sale sa sustina perspectiva europeana a Republicii Moldova, perspectiva parcursului sau european. PMP nu va inceta sa militeze pentru ca Republica Moldova sa revina la valorile europene de care a fost despartita prin forta de o istorie ostila”.

In opinia semnatarului, PMP isi poate atinge toate obiectivele pe care si le-a propus doar impreuna Traian Basescu, trimitand la Bruxelles o echipa de oameni care stiu ce au de facut pentru Romania, pentru Europa, o echipa de oameni care vor fi voci credibile pentru toti romanii de pretutindeni.

“Pornim la drum cu  incredere si curaj! Cred cu tarie in forta si profesionalismul candidatilor Partidului Miscarea Populara! Uniti in Europa!”, mai spune Cornel Samartinean. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: