BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

Ofiter de politie arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri si prostitutie infantila! Procurorii DIICOT au inchis un club clandestin frecventat de oameni de afaceri si interlopi

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bacau si organele de cercetare penala din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bacau si Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Bacau au efectuat, in zilele de 27 si 28 martie 2019, un numar de sapte descinderi la domiciliile unor persoane fizice si la sediile unor persoane juridice.

Totodata, au fost ridicate inscrisuri aflate in evidentele unor institutii publice si persoane juridice de drept privat, intr-un dosar avand ca obiect infractiuni de trafic de droguri, punerea la dispozitie a unui local pentru consumul ilicit de droguri, folosirea prostitutiei infantile, infractiuni de coruptie si asimilate faptelor de coruptie.

Conform unui comunicat emis de DIICOT, investigatia vizeaza activitatile unor oameni de afaceri din municipiul Bacau care, incepand cu anul 2015, au amenajat un club clandestin in care organizau, cu o frecventa aproape zilnica, petreceri in timpul carora se consumau o gama variata de droguri, sau substante cu efect psihoactiv si se utilizau in mod curent serviciile unor persoane de sex feminin minore care practica prostitutia.

Cercetarile efectuate au relevat faptul ca in jurul persoanelor care se ocupau de intretinerea clubului si de organizarea petrecerilor, s-a agregat un anturaj din care faceau parte oameni de afaceri, persoane cunoscute cu trecut infractional, precum si functionari din cadrul unei institutii publice.

Pe parcursul celor doua zile in care s-a desfasurat actiunea, au fost aduse la sediul DIICOT Bacau, in vederea audierii, mai multe persoane avand diferite calitati procesuale.

Pana in acest moment au fost retinute si, ulterior, arestate preventiv trei persoane, printre care si un ofiter de politie din cadrul IPJ Bacau. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: