BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

EXPLOZIV! Georgica Cornu spune ca are dovezi despre mita ce ajungea la procurorul DIICOT care i-a fabricat unul dintre dosarele penale

Omul de afaceri timisorean Georgica Cornu si-a anuntat intentia de a o chema in judecata pe Sabina Iosub, prezentatoare la Antena 3, dar si pe tunatorul jurnalist de investigatie Sorin Ovidiu Balan, pe care-i acuza ca, intr-o emisiune difuzata duminica seara, l-ar fi prezentat ca pe un “golan” fara firme, dar cu o avere imensa.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Georgica Cornu se declara dezamagit de profesionalismul tinerei prezentatoare de la Antena 3 si face o dezvaluire extrem de interesanta: a pus la dispozitia marelui justitiar Mihai Gadea un rechizitoriu, in care inregistrarile aratau clar ce mita ajungea la procurorul care a intocmit dosarul, insa acest document nu a parut interesant pentru directorul Antena 3.

Iata textul virulent postat de Georgica Cornu pe reteaua de socializare.

“Desi am trait in anii 2012-2014 o perioada crunta , generata de minciunile si dezinformarile prezentate de acest post tv-Antena 3, incepusem sa cred ca lucrurile s-au schimbat si ca Antena 3 a inceput sa faca emisiuni corecte, bine documentate, prin care informeaza romanii cu stiri adevarate.

A venit, in aceasta seara, o tinerica, Iosub, care fara nici o documentare, a prezentat in batjocura vreo trei-patru ,,regi ai asfaltului” care nu mai au firme, dar au ramas cu averi imense. Am fost inclus printre ei. Mai mult, in platou, printre invitatii distinsi (cred) a figurat si un oarecare Sorin Ovidiu Balan, aflu – absolvent al scolii de cadre ceausiste “Stefan Gheorghiu”, care si-a permis sa ne faca, la gramada, golani si cozi de topor!

Pe acest individ il credeam doar ca pare saracut cu duhul, dar m-a convins aseara ca este nu numai prost, ci si nemernic. Gura mare, in cazul unui jurnalist adevarat, nu trebuie sa inlocuiasca buna documentare. Despre asta cred ca v-au invatat pana si profesorii de la Stefan Gheorghiu, domnule Balan.

Iar dumneata, doamna Iosub, de ce nu m-ai sunat sa ma intrebi ce avere (mai) am? Daca ai spus chiar dumneata ca mi s-au clasat dosare pe motiv ca ,,fapta nu exista”, chiar nu ai inteles nimic din asta? Daca tot ai cautat prin paradisuri fiscale, ai dat cumva de numele meu?

I-am trimis, mai demult, o documentatie dlui Gadea, sefului dumitale, prin care ii puneam la dispozitie un rechizitoriu, in care inregistrarile aratau clar ce mita ajungea la procurorul care mi-a intocmit dosarul.

Politistul care s-a ocupat de dosarul meu face in Italia vreo 6 ani de puscarie pentru luare de mita, iar procurorul a fost disjuns ca martor. Si, culmea, dosarul a disparut.

Trebuia sa achit o “taxa” pentru ca postul dvs sa prezinte aceste informatii. Eu nu am bani, iar daca va convingeti de contrariu, sunt gata sa vi-i cedez pe toti, inclusiv cei din paradisuri fiscale. Posibil sa ne intilnim in instanta”. (G.I.)

3 Responses to EXPLOZIV! Georgica Cornu spune ca are dovezi despre mita ce ajungea la procurorul DIICOT care i-a fabricat unul dintre dosarele penale

  1. PUl21 says:

    Și totuși care este procurorul. Articol infantil.

  2. Helmuth says:

    Spuneti domnule Cornu ca este vorba de Procurorul Sandor Mihai iar politistul este Mihailtoaia foarul iubit al ” viralei” judecatoarea Stoicescu Adriana care culmea ” imparte” dreptatea .

Leave a Reply

%d bloggers like this: