EXPLOZIV! Georgica Cornu spune ca are dovezi despre mita ce ajungea la procurorul DIICOT care i-a fabricat unul dintre dosarele penale

Omul de afaceri timisorean Georgica Cornu si-a anuntat intentia de a o chema in judecata pe Sabina Iosub, prezentatoare la Antena 3, dar si pe tunatorul jurnalist de investigatie Sorin Ovidiu Balan, pe care-i acuza ca, intr-o emisiune difuzata duminica seara, l-ar fi prezentat ca pe un “golan” fara firme, dar cu o avere imensa.


Intr-un mesaj postat pe Facebook, Georgica Cornu se declara dezamagit de profesionalismul tinerei prezentatoare de la Antena 3 si face o dezvaluire extrem de interesanta: a pus la dispozitia marelui justitiar Mihai Gadea un rechizitoriu, in care inregistrarile aratau clar ce mita ajungea la procurorul care a intocmit dosarul, insa acest document nu a parut interesant pentru directorul Antena 3.

Iata textul virulent postat de Georgica Cornu pe reteaua de socializare.

“Desi am trait in anii 2012-2014 o perioada crunta , generata de minciunile si dezinformarile prezentate de acest post tv-Antena 3, incepusem sa cred ca lucrurile s-au schimbat si ca Antena 3 a inceput sa faca emisiuni corecte, bine documentate, prin care informeaza romanii cu stiri adevarate.

A venit, in aceasta seara, o tinerica, Iosub, care fara nici o documentare, a prezentat in batjocura vreo trei-patru ,,regi ai asfaltului” care nu mai au firme, dar au ramas cu averi imense. Am fost inclus printre ei. Mai mult, in platou, printre invitatii distinsi (cred) a figurat si un oarecare Sorin Ovidiu Balan, aflu – absolvent al scolii de cadre ceausiste “Stefan Gheorghiu”, care si-a permis sa ne faca, la gramada, golani si cozi de topor!

Pe acest individ il credeam doar ca pare saracut cu duhul, dar m-a convins aseara ca este nu numai prost, ci si nemernic. Gura mare, in cazul unui jurnalist adevarat, nu trebuie sa inlocuiasca buna documentare. Despre asta cred ca v-au invatat pana si profesorii de la Stefan Gheorghiu, domnule Balan.

Iar dumneata, doamna Iosub, de ce nu m-ai sunat sa ma intrebi ce avere (mai) am? Daca ai spus chiar dumneata ca mi s-au clasat dosare pe motiv ca ,,fapta nu exista”, chiar nu ai inteles nimic din asta? Daca tot ai cautat prin paradisuri fiscale, ai dat cumva de numele meu?

I-am trimis, mai demult, o documentatie dlui Gadea, sefului dumitale, prin care ii puneam la dispozitie un rechizitoriu, in care inregistrarile aratau clar ce mita ajungea la procurorul care mi-a intocmit dosarul.

Politistul care s-a ocupat de dosarul meu face in Italia vreo 6 ani de puscarie pentru luare de mita, iar procurorul a fost disjuns ca martor. Si, culmea, dosarul a disparut.

Trebuia sa achit o “taxa” pentru ca postul dvs sa prezinte aceste informatii. Eu nu am bani, iar daca va convingeti de contrariu, sunt gata sa vi-i cedez pe toti, inclusiv cei din paradisuri fiscale. Posibil sa ne intilnim in instanta”. (G.I.)

3 thoughts on “EXPLOZIV! Georgica Cornu spune ca are dovezi despre mita ce ajungea la procurorul DIICOT care i-a fabricat unul dintre dosarele penale

  1. Spuneti domnule Cornu ca este vorba de Procurorul Sandor Mihai iar politistul este Mihailtoaia foarul iubit al ” viralei” judecatoarea Stoicescu Adriana care culmea ” imparte” dreptatea .

Leave a Reply