Dosar penal pentru angajatul CJ Timis care vindea tigari de contrabanda persoanelor asistate social din centrul de la Gavojdia

Un angajat al Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Gavojdia, institutie ce apartine Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din cadrul Consiliului Judetean Timis, este cercetat pentru contrabanda cu tigari.


Barbatul in varsta de 52 de ani a inceput sa fie monitorizat de politisti, dupa ce oamenii legii au aflat ca acesta vindea tigari fara timbru nu numai colegilor de serviciu, ci si persoanelor asistate social din centrul de la Gavojdia.

Astfel, in urma cu cateva zile, acesta a fost oprit in trafic, pe DJ 584A, si supus unui control inopinat, moment in care in portbagajul masinii au fost descoperite 960 de tigarete de contrabanda.

Politistii au efectuat o perchezitie si la locul de munca, la centrul pentru persoane cu dizabilitati din Gavojdia, fiind gasite tigari de contrabanda si in fisetul sau metalic.

In cazul in care va fi trimis in judecata si gasit vinovat de contrabanda, angajatul CJ Timis risca intre 2 si 7 ani de inchisoare. (V.E.)

Leave a Reply