TROFEU! Un mascat de la Serviciul de Actiuni Speciale, arestat preventiv in dosarul clubului clandestin din Bacau unde aveau loc orgii sexuale cu minore

Comisarul Ardeleanu Adrian Vasile, luptator la Serviciul de Actiuni Speciale din cadrul IPJ Bacau, a fost arestat preventiv in dosarul clubului clandestin din Bacau unde aveau loc orgii sexuale cu minore, fiind considerat “trofeul” operatiunii puse la cale de procurorii DIICOT.


Acesta este cercetat pentru trafic de influenta si folosirea prostitutiei infantile, fiind acuzat ca si-ar fi petrecut mai multe seri in clubul cu pricina si, din cauza inregistrarilor in care aparea in scene compromitatoare, in compania tinerelor, ar fi ajuns la cheremul infractorilor.

Politistul ar fi fost convins chiar, ca in schimbul unei spagi de 500 de euro, sa-si foloseasca influenta asupra colegilor pentru a-i scapa pe patronul clubului si pe prietenii sai de la deschiderea unor dosare penale.

Patronul clubului, Marius Scutaru, poreclit “Nasul”, obisnuia sa filmeze diferite scene din timpul petrecerilor si folosea materialele video obtinute pentru santaj si a obtine anumite avantaje de la participantii la orgii.

Si acesta a fost arestat preventiv pe 30 de zile, fiind acuzat de trafic de droguri, punerea la dispoziție a unui local pentru consumul ilicit de droguri, sustragerea de la prelevarea de probe biologice, parasirea locului accidentului, cumparare de influenta, complicitate la cumparare de influenta si folosirea prostitutiei infantile.

Cel de-al treilea arestat preventiv din dosar, Vasile Raducanu, este acuzat de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a detine permis in acest sens, cumparare de influenta si proxenetism.

Ancheta DIICOT a inceput inca din 2015, la putin timp dupa ce in depozitul de bulion aflat chiar langa IPJ Bacau (foto) a inceput sa functioneze clandestin un club.

In ciuda aspectului exterior darapanat, interiorul arata ca un club de fite din centrul Capitalei: era dotat cu instalatie de sonorizare, mixer, ecran LCD, sistem de lumini ambientale si canapele.

Procurorii au aflat ca in club aveau loc, aproape zilnic, petreceri in timpul carora se foloseau o gama variata de droguri si aveau loc orgii sexuale cu minore.

Fetele erau ametite cu cocaina si exploatate sexual, toate scenele fiind filmate de proprietar.

Anchetatorii au stabilit ca lumea care se perinda in local era variata, de la apropiati ai patronului, oameni de afaceri, infractori, politisti si functionari ai statului.

Multe dintre fete erau minore, de la tara, si erau racolate de la liceele din Bacau, dar si prostituate care veneau la club pentru ca patronul le promitea clienti.

Au fost insa si fete care veneau pur si simplu, fiind invitate sa participe la o petrecere, fara sa stie ca in acel loc se organizau orgii sexuale. Ele erau drogate si sfarseau prin a intretine raporturi sexuale cu patronul si apropiatii sai. (G.I.)

Leave a Reply