BREAKING NEWS! Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european, obtinand 17 voturi din cele 22 exprimate     Procurorii DIICOT Timisoara au anuntat ca ancheta in dosarul Motorina CFR continua, desi au trecut trei ani si jumatate de la descinderile in Depoul CFR Timisoara, din cauza complexitatii cauzei     Parcul Botanic din Timisoara a devenit locul preferat de tinerii care consuma substante etnobotanice, anunta Politia Locala    Romania a votat impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, astazi, la Consiliul UE     Calin Dobra a anuntat ca PSD Timis a reusit sa stranga 30.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale    Deputatul Marian Cucsa avertizeaza ca ALDE Romania nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla partidului, pentru ca nu mai face parte din familia europeana ALDE

Un judecator din Timis, acuzat de abateri disciplinare repetate de catre Inspectia Judiciara! Dosarul sau a ajuns pe rolul CSM

Un judecator din cadrul Judecatoriei Sannicolau Mare a fost citat, pentru termenul din 10 aprilie, la Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a raspunde acuzatiilor de natura disciplinara aduse de inspectorii Inspectiei Judiciare.

Dosarul 13/J/2018, in care judecatoarea Lazau Mihaela va trebui sa raspunda acuzatiilor din raportul disciplinar intocmit de inspectorii veniti in control la instanta din Sannicolau Mare, se refera la incalcarea art. 99, lit. c), h) si t) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.

Este vorba despre exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta, daca fapta nu intruneste elementele constitutive ale unei infractiuni, nerespectarea dispozitiilor legale privitoare la solutionarea cauzelor cu celeritate, dar si atitudini nedemne in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, avocati, inspectori judiciari, experti, martori, justitiabili ori reprezentanti ai altor institutii.

Reamintim ca, saptamana trecuta, un alt magistrat din Sannicolau Mare, procurorul Pavel Vrabete, a fost sanctionat cu avertisment de catre CSM, in urma judecarii unui raport disciplinar pe care i l-a “dedicat” Inspectia Judiciara. (G.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: