BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

Un judecator din Timis, acuzat de abateri disciplinare repetate de catre Inspectia Judiciara! Dosarul sau a ajuns pe rolul CSM

Un judecator din cadrul Judecatoriei Sannicolau Mare a fost citat, pentru termenul din 10 aprilie, la Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a raspunde acuzatiilor de natura disciplinara aduse de inspectorii Inspectiei Judiciare.

Dosarul 13/J/2018, in care judecatoarea Lazau Mihaela va trebui sa raspunda acuzatiilor din raportul disciplinar intocmit de inspectorii veniti in control la instanta din Sannicolau Mare, se refera la incalcarea art. 99, lit. c), h) si t) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.

Este vorba despre exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta, daca fapta nu intruneste elementele constitutive ale unei infractiuni, nerespectarea dispozitiilor legale privitoare la solutionarea cauzelor cu celeritate, dar si atitudini nedemne in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, avocati, inspectori judiciari, experti, martori, justitiabili ori reprezentanti ai altor institutii.

Reamintim ca, saptamana trecuta, un alt magistrat din Sannicolau Mare, procurorul Pavel Vrabete, a fost sanctionat cu avertisment de catre CSM, in urma judecarii unui raport disciplinar pe care i l-a “dedicat” Inspectia Judiciara. (G.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: