BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

Politia Timis organizeaza “finala” concursului pentru postul de ofiter principal II la Serviciul Cabinet – Relatii cu publicul. Sotia sefului Politiei Timisoara rivalizeaza cu o tanara jurista cu sustinatori celebri

Emotii mari pentru sotia sefului Politiei Municipiului Timisoara, Daniela Draguta, care, maine, va sustine un important examen pentru cariera sa profesionala.

Este vorba despre concursul pentru ocuparea unui post vacant de ofiter principal II la Serviciul Cabinet – Relatii cu publicul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, unde a ajuns in finala si trebuie sa se prezinte la marele “meci” decisiv.

Interviul organizat de conducerea IPJ Timis pentru departajarea candidatilor care au obtinut aceleasi note la proba scrisa din data de 30.03.2019 va incepe la ora 10 si va fi inregistrat audio si video.

“Intrucat interviul de departajare nu este proba de concurs, nu este supus contestarii. La interviu, acorda note atat presedintele, cat si membrii comisiei, iar nota finala se determina ca medie aritmetica a notelor acordate”, se mentioneaza in anuntul privind acest concurs.

De ce are emotii mari Daniela Draguta, desi publicul o crediteaza cu prima sansa, in conditile in care este sotia unuia dintre ofiterii cu o functie importanta la nivelul IPJ Timis? Pentru ca nici contracandidata sa nu este mai prejos.

Raluca-Ioana Moale (foto), care a luat aceeasi nota in prima etapa a concursului, 9,85, este consilier juridic la un cabinet de avocatura din Timisoara, iar printre sustinatorii sai se numara Andrei Lucaci, administratorul public al judetului Timis si ginerele consilierului local Luminita Tundrea, Alin Speriusi, fiul fostului sef al DNA Timisoara, dar si Laura Stanila, sotia decanului Baroului Timis.

La asemenea nume grele in “tribuna”, mai ca iti vine sa nu te mai prezinti la meci. Uram succes ambelor competioare si, pentru a ne mentine in limbajul specific fair-play-ul, nu vom mai spune decat “the best person win”… (Gh. Ilas)

UPDATE! Decanul Baroului Timis, av. Sergiu Stanila, ne-a solicitat sa facem urmatoarea precizare: “Pentru a nu alimenta suspiciunile privind sustinerea uneia dintre candidatele prezente la acest concurs, va informam ca Laura Stanila nu cunoaste pe niciuna dintre cele doua persoane. Este real faptul ca, pe Facebook, sotia mea apare in grupul prietenilor uneia dintre cele doua competitoare, insa acest lucru nu inseamna si sustinere. Facem aceasta precizare in contextul in care, nu cu mult timp in urma, intre Baroul Timis si Politia Timis a existat o disputa institutionala, care a fost provocata de perchezitionarea unui avocat la intrarea in sediul inspectoratului, si nu dorim ca speculatia privind sustinerea unuia dintre candidati la concursul organizat de IPJ Timis sa realimenteze acea disputa”.

5 Responses to Politia Timis organizeaza “finala” concursului pentru postul de ofiter principal II la Serviciul Cabinet – Relatii cu publicul. Sotia sefului Politiei Timisoara rivalizeaza cu o tanara jurista cu sustinatori celebri

 1. Nea Gica says:

  Pe fata asta scrie clar : “Yesterday”. Pun zalog pensia mea nesimtita pe o fata Draguta, pe care sa scrie ” Tomorrow”. Se baga cineva ?

 2. Client says:

  Tot ospatarita ca sotul?

 3. Gardianul says:

  P C R, bătaie de joc pe bani publici! Pana nu a ajuns ospătarul de Drăguța, mare șef în politie, nu a auzit nimeni de soția lui, cum a ajuns el mare șef, hooopp s-a pus și soția cu burta pe carte, interesanta situația! Păcat de copii care meritau acest post

 4. Marcu says:

  S-a facut o analiza pertinenta cate familii si rude sunt in sistem si dintre astia cati – cate sunt in operativ si cati – cate la opt ore pe zi cinci zile pe saptamana ? Un sistem capusat ! Nu va mai e frica si rusine de nimeni , Pai sa ne mai miram ca unora le vine sa dea cu cascheta de pamant ? Asa s-a dus dracului sistemul ! Rusine sa va fie sefilor !

 5. Ospatarul says:

  Cinste ospatarilor

Leave a Reply

%d bloggers like this: