BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

Traian Basescu a anuntat ce procent tinteste PMP la alegerile europarlamentare. “Sper sa ne apropiem de acest scor, daca nu sa il si facem!”

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, primul candidat al PMP pe lista pentru alegerile europarlamentare, a fost invitat la „Puterea Stirilor” si a vorbit despre cum se pregateste formatiunea politica pentru momentul 26 mai.

Astfel, Traian Basescu a precizat, intrebat spre ce scor tinteste PMP la europarlamentare, ca spera ca formatiunea politica sa se apropie de 10%, daca nu sa il si realizeze.

„Nu se mai pregateste. Trebui sa recunoastem ca, vrem nu vrem, acum toate partidele – ca de altfel si PMP – au intrat in campanie, si asta datorita unei prevederi stupide a legii electorale. Nu ai voie sa bannere in timpul campaniei, dar ai voie inainte de campanie. E greu de inteles cum a fost gandita legea, dar asta e.

Au inceput intalnirile in organizatii, dar noi nu avem resurse sa facem mitinguri, pentru ca asta inseamna autobuze, oameni adusi din judete. E complicat. Am stabilit o strategie. Vedem pe 26 in ce consta strategia. Noi trebuie sa compensam prin inteligenta ceea ce PSD, PNL castiga cu bani. Ei au subventii foarte mari. Ne descurcam altfel. Va fi un scor un bun. Sper sa ne apropiem de 10%, daca nu sa il si facem”, a declarat Traian Basescu. (M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: