Traian Basescu a anuntat ce procent tinteste PMP la alegerile europarlamentare. “Sper sa ne apropiem de acest scor, daca nu sa il si facem!”

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, primul candidat al PMP pe lista pentru alegerile europarlamentare, a fost invitat la „Puterea Stirilor” si a vorbit despre cum se pregateste formatiunea politica pentru momentul 26 mai.


Astfel, Traian Basescu a precizat, intrebat spre ce scor tinteste PMP la europarlamentare, ca spera ca formatiunea politica sa se apropie de 10%, daca nu sa il si realizeze.

„Nu se mai pregateste. Trebui sa recunoastem ca, vrem nu vrem, acum toate partidele – ca de altfel si PMP – au intrat in campanie, si asta datorita unei prevederi stupide a legii electorale. Nu ai voie sa bannere in timpul campaniei, dar ai voie inainte de campanie. E greu de inteles cum a fost gandita legea, dar asta e.

Au inceput intalnirile in organizatii, dar noi nu avem resurse sa facem mitinguri, pentru ca asta inseamna autobuze, oameni adusi din judete. E complicat. Am stabilit o strategie. Vedem pe 26 in ce consta strategia. Noi trebuie sa compensam prin inteligenta ceea ce PSD, PNL castiga cu bani. Ei au subventii foarte mari. Ne descurcam altfel. Va fi un scor un bun. Sper sa ne apropiem de 10%, daca nu sa il si facem”, a declarat Traian Basescu. (M.I.)

Leave a Reply