BREAKING NEWS! Presedinta Curtii de Apel Timisoara, Erica Nistor, are toate sansele de a promova concursul de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie    O noua iesire "academica" a primarului Nicolae Robu la adresa celor care sustin ca Timisoara a ramas fara apa calda: "Cat de mizerabil poti sa fii!?"    Scandalul de coruptie de la Protectia Consumatorului Timis a fost declansat de o plangere penala depusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis de comisarul sef adjunct Mihaela Ispas, pe persoana fizica, nu in calitate de conducator al institutiei    Sorin Grindeanu este acuzat ca angajeaza la ANCOM foste manechine si fiice de baroni PSD, dupa criterii secrete, pe care nu doreste sa le discute cu nimeni    Una dintre firmele de consultanta ale presedintelui USR, Dan Barna, a incasat din contracte cu statul, in perioada guvernelor PSD, peste 400.000 de euro    In Romania se platesc, anual, aproape 160.000 de pensii speciale, in valoare de 9 miliarde de lei

Traian Basescu a anuntat ce procent tinteste PMP la alegerile europarlamentare. “Sper sa ne apropiem de acest scor, daca nu sa il si facem!”

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, primul candidat al PMP pe lista pentru alegerile europarlamentare, a fost invitat la „Puterea Stirilor” si a vorbit despre cum se pregateste formatiunea politica pentru momentul 26 mai.

Astfel, Traian Basescu a precizat, intrebat spre ce scor tinteste PMP la europarlamentare, ca spera ca formatiunea politica sa se apropie de 10%, daca nu sa il si realizeze.

„Nu se mai pregateste. Trebui sa recunoastem ca, vrem nu vrem, acum toate partidele – ca de altfel si PMP – au intrat in campanie, si asta datorita unei prevederi stupide a legii electorale. Nu ai voie sa bannere in timpul campaniei, dar ai voie inainte de campanie. E greu de inteles cum a fost gandita legea, dar asta e.

Au inceput intalnirile in organizatii, dar noi nu avem resurse sa facem mitinguri, pentru ca asta inseamna autobuze, oameni adusi din judete. E complicat. Am stabilit o strategie. Vedem pe 26 in ce consta strategia. Noi trebuie sa compensam prin inteligenta ceea ce PSD, PNL castiga cu bani. Ei au subventii foarte mari. Ne descurcam altfel. Va fi un scor un bun. Sper sa ne apropiem de 10%, daca nu sa il si facem”, a declarat Traian Basescu. (M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: