BREAKING NEWS! Presedinta Curtii de Apel Timisoara, Erica Nistor, are toate sansele de a promova concursul de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie    O noua iesire "academica" a primarului Nicolae Robu la adresa celor care sustin ca Timisoara a ramas fara apa calda: "Cat de mizerabil poti sa fii!?"    Scandalul de coruptie de la Protectia Consumatorului Timis a fost declansat de o plangere penala depusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis de comisarul sef adjunct Mihaela Ispas, pe persoana fizica, nu in calitate de conducator al institutiei    Sorin Grindeanu este acuzat ca angajeaza la ANCOM foste manechine si fiice de baroni PSD, dupa criterii secrete, pe care nu doreste sa le discute cu nimeni    Una dintre firmele de consultanta ale presedintelui USR, Dan Barna, a incasat din contracte cu statul, in perioada guvernelor PSD, peste 400.000 de euro    In Romania se platesc, anual, aproape 160.000 de pensii speciale, in valoare de 9 miliarde de lei

Pescari cu EPOLETI. Concursul de pescuit Iberian Master 2019 starneste patimi nebanuite printre politistii din Timis. Colonelul (r) Mircea Rosu, replica pentru carcotasi si contestatari

Prezenta politistului timisorean Mircea Rosu la Iberian Master 2019, cea mai importanta competitie europeana de pescuit de tip Open pentru stationar si feeder, a starnit patimi nebanuite printre pescarii cu epoleti din cadrul IPJ Timis.

Cel mai vehement s-a dovedit a fi agentul George Martinov, de la Sectia 1 Politie Timisoara, ruda cu procurorul DIICOT Carmen Martinov, care s-a laudat ca este singurul si unicul politist care va participa, in curand, cu echipa nationala a Romaniei, la o competitie de pescuit la feeder de nivel mondial.

In aceste conditii, Mircea Rosu, vicepresedintele Asociatiei Internationale a Politistilor, Regiunea 1 Timis, a decis sa faca o serie de precizari, mai cu seama ca articolul a fost preluat si de catre organizatorii concursului de pescuit din Spania.

Reproducem intocmai textul postat de Mircea Rosu pe pagina sa de Facebook.

“Pentru ca in articol au fost niste mici neințelegeri, pentru acuratetea informatiilor, voi face niste mici adnotari…
– Concursul a fost in regim “open” si deci, nu am reprezentat echipa nationala a tarii noastre. Fiecare dintre noi, ne-am inscris si am suportat cheltuielile financiare aferente. Totusi, pentru ca era firesc ca la inscriere sa ne declaram nationalitatea, tot firesc a fost ca in dreptul numelor noastre, sa fluture culorile steagului Romaniei!
– incepand cu sfarsitul anului 2017, gradul meu este de Colonel in rezerva, atribuit la momentul in care am decis ca ma retrag din activitate. Intradevar am ramas si imi voi duce la bun sfarsit mandatul de Presedinte al Corpului National al Politistilor Timis, dar la aceasta competitie internationala de pescuit sportiv, am reprezentat Asociatia Internațională a Politistilor, a carui Vicepresedinte sunt (in poza, pe tricou, dealtfel se poate vedea sigla IPA).

Multumesc pe aceasta cale, colegului si prietenului meu, colonel (r) Moldovan Gheorghe, Presedintele IPA, Regiunea 1 Timis si sponsorilor privati, Don Adrian si Cornelia Ursu, Nicu Anghelina si Nicu Boariu, care m-au sprijinit atat moral cat si financiar.

– rezultatele obtinute de Cosmin Brola si Szilaghy Francisc, cat si a celorlalti colegi participanti in concurs, Nutzu Sabau, Hornoi Catalin si Radu Lazea, sunt strict rezultatele si meritele lor, cel mult noi intre noi, pot spune ca ne-am ajutat cu unele informatii. Am fost impreuna ca o echipa si ne-am comportat ca atare dar rezultatele sunt individuale.
– este perfect adevarat ca delegatia tarii noastre a dominat clar competitia, fapt recunoscut de toata lumea prezenta la startul acestui megaconcurs international.
– nu am vrut si nu vreau sa supar pe cineva, nu imi arog merite, altele decat cele care mi se cuvin, strict pentru clasarile mele individuale si in clasamentul general.
– probabil ca “politist” voi ramane tot timpul cat voi mai trai, cu inima si sufletul alaturi de colegii mei, este greu ca dupa 28 de ani, sa te lepezi de tot ce inseamna a fi politist. Toate cele bune!”. (G.I.)

2 Responses to Pescari cu EPOLETI. Concursul de pescuit Iberian Master 2019 starneste patimi nebanuite printre politistii din Timis. Colonelul (r) Mircea Rosu, replica pentru carcotasi si contestatari

  1. M.M. says:

    Cica au dat astia de apa pe Marte. Pe cand participarea la un concurs intergalactic ?

  2. Balash says:

    Un penibil cu un trecut ce nu-i face cinste .

Leave a Reply

%d bloggers like this: