BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Procurorul general Augustin Lazar, eliberat din functie! CSM a decis, astazi, cine va conduce Parchetul General in urmatoarele 2 luni

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie a.c., decretul privind eliberarea din functia de procuror a domnului Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 27 aprilie 2019 – pensionare.

Campania publica dusa impotriva asa-zisului “tortionar de la Aiud” a fost incununata de succes, asadar, iar Augustin Lazar a ales sa se pensioneze, renuntand la candidatura pentru un alt mandat in fruntea Parchetului General.

Tot astazi, Sectia pentru Procurori a CSM a decis ca Bogdan Licu, adjunctul lui Augustin Lazar, sa fie delegat pe functia de procuror general interimar pentru o perioada de doua luni.

“In sedinta Sectiei pentru procurori din data de 19.04.2019 s-a dispus delegarea domnului procuror Dimitrie Bogdan Licu, adjunct al Procurorului General al Romaniei, in functia de Procuror General al Romaniei pana la ocuparea functiei prin numire, dar nu mai mult de 2 luni”, transmite CSM.

In ciuda faptului ca, de regula, interimatul este asigurat de prim-adjunctul Parchetului General, care in prezent este Laura Oprean, procurorii din CSM au considerat ca Bogdan Licu are mai multa experienta manageriala la nivelul Parchetului General, potrivit surselor mentionate.

Dupa demisia lui Tiberiu Nitu, Bogdan Licu a preluat interimatul, fiind cel care a solicitat redeschiderea dosarului Revolutiei, trimis recent in judecata. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: