BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

ULTRAJ judiciar. Un deputat PSD ii ameninta pe judecatorii Inaltei Curti pentru a-l achita pe Liviu Dragnea. “Nu exista ca liderul nostru sa fie condamnat. Cred ca e bine sa va bagati asta in cap!”

Perspectiva ca Liviu Dragnea sa merga la inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, dupa termenul din 20 mai, este exclusa cu desavarsire de oamenii presedintelui social-democrat.

Ba, mai mult, dupa cum ameninta deputatul Catalin Radulescu, unul dintre cei mai obedienti sustinatori ai liderului PSD, o eventuala condamnare definitiva la inchisoare ar atrage mania poporului.

“Cred ca poporul le va arata ce inseamna judecata poporului”, este avertismenul deputatului “Mitraliera”, politicianul care s-a laudat ca detine acasa o mitraliera, care i-a ramas de la Revolutia din 1989. In opinia acestuia, in dosarul angajarilor fictive nu exista nici o proba care sa-l incrimineze pe Liviu Dragnea, astfel ca judecatorii vor fi nevoiti sa-l achite.

“Nu exista asa ceva, ca liderul nostru sa fie condamnat si cred ca in Romania nu trebuie sa existe asemenea practici. O sa vedeti cum o sa reactionam. Deci, gata, s-a terminat cu condamnarile nevinovate a liderilor din PSD. Cine mai are curaj in continuare sa condamne fara probe si ca sistemul paralel da biletele sa condamne oameni, o sa iasa poporul si o sa vedeti cum reactioneaza”, a declarat Catalin Radulescu, medic de profesie, cu licenta dobandita la UMF “Victor Babes” Timisoara.

Judecatorii trebuie sa judece corect acest dosar, ceea ce inseamna, in viziunea absoluta a acestui valetul politic, achitarea urgenta a lui Liviu Dragnea.

“Daca sistemul paralel isi va mai permite ca sa treaca in acest moment si sa influenteze judecatorii, cred ca poporul le va arata ce inseamna judecata poporului. Nu exista sa fie condamnat presedintele Liviu Dragnea, pentru ca nu e vinovat ca sa fie condamnat. Nu exista aceasta varianta pentru noi si eu cred ca e bine sa va bagati in cap. Noi stim ca acest presedinte al nostru este nevinovat si cred ca trebuie sa se termine cu aceste practici nenorocite”, a mai spus, cat se poate de raspicat, Catalin Radulescu.

Conform articolului 279 din Noul Cod penal, ultrajul judiciar, respectiv amenintarea unui judecator aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, se sanctioneaza cu pedepsa prevazuta de lege pentru acea infractiune, ale carei limite se majoreaza cu jumatate. Reamintim ca in dosarul angajarilor fictive de la Directia Protectiei a Copilului Teleorman, Liviu Dragnea a fost condamnat pe fond la 3 ani si jumatate de inchisoare. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: