BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

Realitatea TV, evacuata din cladirea in care isi are sediul central! Jurnalistii au fost notificati sa paraseasca redactia numai pe “usa rotativa” pentru a nu declansa alarmele

Angajatii Realitatea TV au primit, in aceasta dimineata, instiintare ca trebuie sa evacueze birourile si ca, din 30 aprilie, nu li se va mai permite accesul in cladire.

Notificarea a venit de la administratorul cladirii Willbrook, unde televiziunea isi are sediul. Fiecare angajat al postului Realitatea TV a primit, azi dimineata, la intrarea in sediul televiziunii, cate o hartie prin care sunt anuntati ca nu vor mai avea acces in cladire.

Pe scurt, nota primita de angajati ii anunta ca au voie sa intre numai in scopul preluarii bunurilor. Nota mentioneaza ca este vorba de „evacuarea birourilor”.

Notele de evacuare de astazi vin dupa ce, in cursul zilei de ieri, angajatii postului au fost anuntati printr-un e-mail intern ca trebuie sa paraseasca redactia „numai pe usa rotativa” (intrarea principala) si ca daca folosesc alte usi de acces in cladire „se declanseaza o alarma”.

Realitatea Media SA este o societate aflata in insolventa. La inceputul acestei luni, Curtea de Apel Bucuresti a respins planul de reorganizare, urmand ca instanta sa „trimita cauza la judecatorul sindic in vederea intrarii in faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media SA”.

Actionarul majoritar al Realitatea Media, Cozmin Gusa, a anuntat luni seara, in emisiunea lui Denise Rifai, ca firma a intrat in faliment, dupa ce instanta de judecata respins planul de reorganizare. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: