BREAKING NEWS! Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va mai sprijini coalitia aflata la guvernare, ca raspuns la anchetarea extremistilor maghiari care au profanat crucile eroilor romani ingropati in cimitirul din Valea Uzului    Accident violent in care a fost implicata o masina de politie si un BMW, in aceasta dimineata, in apropiere de Piata Marasti, la intersectia de langa pizzeria Poli     Seful Politiei Municipiului Timisoara, Daniel Draguta, si adjunctul sau, Ionel Icobescu, filmati la ziua fostei iubite a ucigasului cu Ferarri, Adrian Cocoana    Peste 200.000 de romani au semnat petitia pentru reglementarea de urgenta a serviciilor de ridesharing, sustinand operatorii Uber, Bolt si Clever     Ioan Duia, surdo-mutul amendat de jandarmi pentru ca ar fi scandat lozinci anti-PSD si anti-Dragnea, a castigat definitiv procesul cu Jandarmeria Romana     Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca il durea burta si nu a avut incredere in diagnosticul medicilor locali

Realitatea TV, evacuata din cladirea in care isi are sediul central! Jurnalistii au fost notificati sa paraseasca redactia numai pe “usa rotativa” pentru a nu declansa alarmele

Angajatii Realitatea TV au primit, in aceasta dimineata, instiintare ca trebuie sa evacueze birourile si ca, din 30 aprilie, nu li se va mai permite accesul in cladire.

Notificarea a venit de la administratorul cladirii Willbrook, unde televiziunea isi are sediul. Fiecare angajat al postului Realitatea TV a primit, azi dimineata, la intrarea in sediul televiziunii, cate o hartie prin care sunt anuntati ca nu vor mai avea acces in cladire.

Pe scurt, nota primita de angajati ii anunta ca au voie sa intre numai in scopul preluarii bunurilor. Nota mentioneaza ca este vorba de „evacuarea birourilor”.

Notele de evacuare de astazi vin dupa ce, in cursul zilei de ieri, angajatii postului au fost anuntati printr-un e-mail intern ca trebuie sa paraseasca redactia „numai pe usa rotativa” (intrarea principala) si ca daca folosesc alte usi de acces in cladire „se declanseaza o alarma”.

Realitatea Media SA este o societate aflata in insolventa. La inceputul acestei luni, Curtea de Apel Bucuresti a respins planul de reorganizare, urmand ca instanta sa „trimita cauza la judecatorul sindic in vederea intrarii in faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media SA”.

Actionarul majoritar al Realitatea Media, Cozmin Gusa, a anuntat luni seara, in emisiunea lui Denise Rifai, ca firma a intrat in faliment, dupa ce instanta de judecata respins planul de reorganizare. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: