BREAKING NEWS! Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va mai sprijini coalitia aflata la guvernare, ca raspuns la anchetarea extremistilor maghiari care au profanat crucile eroilor romani ingropati in cimitirul din Valea Uzului    Accident violent in care a fost implicata o masina de politie si un BMW, in aceasta dimineata, in apropiere de Piata Marasti, la intersectia de langa pizzeria Poli     Seful Politiei Municipiului Timisoara, Daniel Draguta, si adjunctul sau, Ionel Icobescu, filmati la ziua fostei iubite a ucigasului cu Ferarri, Adrian Cocoana    Peste 200.000 de romani au semnat petitia pentru reglementarea de urgenta a serviciilor de ridesharing, sustinand operatorii Uber, Bolt si Clever     Ioan Duia, surdo-mutul amendat de jandarmi pentru ca ar fi scandat lozinci anti-PSD si anti-Dragnea, a castigat definitiv procesul cu Jandarmeria Romana     Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca il durea burta si nu a avut incredere in diagnosticul medicilor locali

Revocat abuziv de la conducerea Societatii de Transport Public Timisoara, Sorin Supuran va fi despagubit cu 26.000 de lei. VEZI de ce nu a cerut repunerea in functia de director

Inlaturat de la conducerea Societatii de Transport Public Timisoara printr-o serie de manevre de culise regizate de primarul Nicolae Robu, fostul director Sorin Supuran a atacat in instanta decizia Consiliului de Administratie si a avut castig de cauza.

Tribunalul Timis a pronuntat Hotararea 339/2019, prin care Societatea de Transport Public Timisoara este obligata la plata a 26.000 de lei, cu titlul de daune-interese, dar si 4.385 de lei, reprezentand cheltuieli de judecata. Aceasta hotarare nu este definitiva, ci poate fi atacata cu apel in 30 de zile de la comunicare.

In conditiile in care pronuntarea Tribunalului Timis poarta data de 2 aprilie, este posibil ca hotararea sa nu fi fost comunicata, inca, paratei, in forma motivata, astfel ca fostul director nu a fost instiintat daca fostii sai colegi au declarat apel. In schimb, a anuntat ca, dupa ramanerea definitiva a deciziei prin care instanta i-a dat dreptate, in sensul ca mandatul sau de director a fost revocat in mod abuziv, nu se va indrepta cu actiuni de daune impotriva membrilor consiliului de administratie.

“Nu am cerut repunerea in functie pentru ca nu poti lucra intr-un mediu ostil, ci doar am solicitat sa se constate ca mandatul meu a fost revocat in mod abuziv. Nu era cazul sa raman cu o pata pe dosarul de cadre, asa cum au au dorit unii si altii, pentru ca viata merge inainte si nu stii cand pot aparea alte provocari profesionale.

Niciodata nu m-am gandit ca voi suferi astfel de atacuri din partea colegilor de partid, a colaboratorilor apropiati, mai cu seama ca incepusem un proiect generos la STPT, care putea aduce societatea pe profit. Dupa terminarea procesului, nu cred ca-i voi chema in judecata pe fostii colegi din Consiliul de Administratie, care si-au dat acordul pentru savarsirea unui abuz”, ne-a declarat Sorin Supuran, fostul director al STP Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: