SOC! Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier produs pe un drum de tara din Constanta. VEZI ce mesaj premonitoriu de Paste a postat acesta pe Facebook, in urma cu 3 ani

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui goaznic accident rutier, care s-a produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DJ 226, judetul Constanta. Acesta s-a distrat alaturi de mai multi prieteni la un festival de muzică electronica din statiunea Mamaia, iar la final a imprumutat masina de teren de la o prietena pentru a ajunge la Bucuresti.


Aflat la volanul unui suv Range Rover, din cauza vitezei, acesta a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si a lovit mai multi copaci. Experții spun ca acesta ar fi adormit la volan, deoarece politistii spun ca nu au existat urme de franare. Trupul sau a fost gasit langa masina de paznicul unei ferme, luni dimineata, in jurul orei 7, iar acesta a sunat urgent la 112.

Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari in rem pentru ucidere din culpa, iar surse din ancheta au aratat ca designerul nu purta centura de siguranta, aceasta fiind prinsa in spatele scaunului. De altfel, din cauza impactului si a faptului ca nu purta centura de siguranta, creatorul de moda a fost proiectat in afara autoturismului, murind pe loc.

Primele cercetari arata ca masina condusa de Razvan Ciobanu a mers pe un drum de pamant aproximativ un kilometru, din drumul judetean, inainte sa se opreasca.

„A condus pe DJ 226, dinspre Navodari catre Sacele si ajungand la intrarea in localitatea Sacele, din cauza neatentiei in conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului si a parasit partea carosabila catre dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, dupa care a intrat in coliziune cu mai multi copaci”, au spus reprezentantii Politiei Constanta.

Reprezentantii Ambulantei Constanta au declarat ca Razvan Ciobanu a murit cu cateva ore inainte de a fi gasit langa masina, de localnicul care a dat alarma la 112.

„Cu exactitate se va sti ora decesului dupa autopsie. La aceasta ora nu stim la ce ora s-a produs accidentul”, a spus Andreea Muntean, purtatorul de cuvant al Politiei Constanta.

Cunoscutul pilot Titi Aur nu exclude ipoteza ca masina sa fi fost condusa de altcineva. “Anchetatorii trebuie sa ia in calcul toate pistele, inclusiv aceea ca altcineva sa fi condus masina. Pentru ca partea stangă, aceea a soferului, este intreaga, e posibil ca aceasta a doua persoana sa fi iesit si sa fi plecat de la locul accidentului. E treaba anchetatorilor sa elimine toate aceste ipoteze. Ceea ce mi se pare mie suspect este ca masina s-a deplasat aproape un kilometru pe teren denivelat, fara sa franeze, dupa ce a ieșit de pe carosabil”, a explicat Titi Aur.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, 43 de ani, a fost un personaj controversat, fiind celebru atat pentru colectiile sale, cat si pentru viata personala.

A debutat in moda la varsta de 19 ani, iar, in 2007, participa alaturi de creatoarea de moda Irina Schrotter la expozitia internationala de design vestimentar The Train de la New York, SUA. Cea mai cunoscuta colecție a sa este cea de primavara-vara „Rochia”. Lansata in 2009, conține 70 de rochii de seara și a primit critici pozitive de la specialiști.

Insa, in 2010, a intrat in faliment, iar apoi, o perioada, a absentat din viata publica, fiind plecat din tara. In strainatate a colaborat cu mai multe branduri de moda, precum Armand Basi, Westwood si Zara.

La inceputul carierei sale, designerul a avut cateva probleme cu greutatea. A urmat o dieta și a reușit sa slabeasca de la 130 de kilograme la aproximativ 83 de kilograme.

Tot in 2010, creatorul de moda Razvan Ciobanu a intrat in vizorul procurorilor dupa ce ar fi cumparat mai multe doze de cocaina de la dealeri, el fiind monitorizat de politisti sub acoperire care urmareau o retea de traficanti de droguri in cluburile din Capitala si in hoteluri de lux.

Anul trecut, Razvan Ciobanu a fost audiat de DIICOT Ploiesti, fiind suspectat ca ar detine droguri de risc pentru consum propriu. Dosarul viza mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc si de mare risc in zone bune ale Capitalei.

In ultimii ani, Razvan Ciobanu a fost unul dintre juratii concursului “Bravo, ai stil!” difuzat de Kanal D.

Razvan Ciobanu si-a facut publica orientarea homosexuala, dar a declarat ca nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect.

In urma cu trei ani, Razvan Ciobanu si-a atentionat prietenii si cunoscutii sa nu-i trimita mesaje de Paste. „Sa nu cumva sa ma taguiti in tot felul de fotografii sau postari stupide, pentru ca asa se «face» sau pentru ca da bine, etc…nici nu va asteptati sa raspund mesajelor cu urari de Paste, stiu ca va ganditi la mine! Si eu la voi! Deci, sa o tinem pe simplu si sa nu ma vad nevoit sa dau prea multe «block-uri». Valabil si pentru cei care-mi au nr de telefon si doresc sa dea «send» la toată agenda cu urari stupide, sau nu. Si de la care primesc sms uri si telefon doar de pasti si de craciun… Stiti ce, nici de la aia care imi sunt apropiati nu doresc urari. Daca vreti sa ma sunati ca de obicei, raspund cu drag. Dar ca sa ne spunem urari «traditionale», prefer sa nu”, scria Razvan Ciobanu la vremea respectiva. (V.E.)

Leave a Reply