Maria Grapini ii bate obrazul lui Manfred Weber, candidatul PPE la sefia Comisiei Europene. “Vreti sa distrugeti UE?”

Europarlamentarul Maria Grapini s-a dezlantuit la adresa lui Manfred Weber, candidatul PPE la sefia Comisiei Europene. Grapini il someaza pe acesta sa nu se amestece in treburile interne ale Romaniei.


Dupa ce a intervenit brutal si fara nici un drept in procesele in derulare din Romania cerand guvernului Romaniei sa sisteze procese in derulare, Weber, pretendent la sefia Comisiei Europene din partea grupului popularilor, cere taierea fondurilor europene pentru Romania.

Domnule Weber nu ajunge Brexit? Nu ajunge ca in Franta creste partidul doamnei Le Pen? Vreti sa distrugeti UE?

Consider ca este inadmisibil, chiar daca este campanie, ca un lider de grup politic sa induca teme false care pot influienta decizia cetatenilor europeni! Romania este un partener corect fata de UE. Cer ca si UE sa fie la fel! Cereti taierea fondurilor europene pentru Austria care incalca prevederile europene privind drepturile cetatenilor europeni!

Romania este membru cu drepturi egale cu celelalte state si cer sa respectati acest lucru, dumneavoastra domnule Weber si oricare lider european”, scrie Maria Grapini pe Facebook.

Candidatul PPE la presedintia Comisiei Europene a anuntat ca este de acord cu imbunatirea mecanismului statului de drept, dar acest lucru sa-l decida expertii si judecatorii.

“Sunt de acord cu ideea legarii penalitatilor in astfel de proceduri de fondurile europene”, a declarat Manfred Weber agentiei de presa lituaniene BNS. Potrivit acestuia, sistemul actual in vigoare „nu a putut impiedica evolutiile recente din Polonia, Ungaria sau Romania”, tari care au fost criticate de Bruxelles pentru carentele in ceea ce priveste sistemul lor judiciar, libertatea presei sau lupta impotriva coruptiei. (Mara Ion)

3 thoughts on “Maria Grapini ii bate obrazul lui Manfred Weber, candidatul PPE la sefia Comisiei Europene. “Vreti sa distrugeti UE?”

  1. CeREi șefului tău Dragnea sa restituie tot ce a furat, sa respecte toți Romani plus valorile Europene și nu se va ajunge la sancțiuni din partea U. E.
    Îmi este rușine cu asemenea lideri ca Maria G sau Dragnea

  2. Va dati seama cand se apuca tuta asta sa vorbeasca pe acolo ce impresie isi face intreaga Europe despre tara noastra. Cine moartea o tot voteaza pe debila asta an de an…traieste din banii ce-i primeste acolo ca altfel ar muri de foame cu tot cu fabrica ei falimentara…vai de mama noastra!

Leave a Reply