Alarma de incendiu la Openville Timisoara! Aproximativ 1000 de persoane care-si desfasoara activitatea in cladirea UBC 2 s-au autoevacuat

La aproape un an de la interventia pompierilor de la ISU Banat la cladirea de birouri United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul mixt Openville Timisoara, unde s-a simulat stingerea unui focar de incendiu izbucnit la unul dintre etajele superioare ale cladirii, marti dimineata, salvatorii militari au fost nevoiti sa intervina, dupa o alarma reala, la cladirea United Business Center 2 (UBC 2).


Unul dintre detectoarele de fum si temperatura a declansat alarma de incendiu, iar agentii responsabili de securitatea cladirii au anuntat, imediat, pompierii.

“Se fac verificari si se asigura masurile PSI necesare. S-au autoevacuat aproximativ 1000 de persoane. Nu sunt persoane care sa necesite ingrijiri medicale”, a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

De remarcat ca printre companiile care si-au evacuat angajatii, conform protocolului, se afla Worldwide, Bitdefender, Autoliv Romania, Ness Digital Engineering si PwC Romania, care isi desfasoara activitatea in spatii inchiriate in aceasta cladire de birouri din Clasa A.

Openville, cel mai mare pol de business, retail si entertainment din vestul Romaniei, este o investitie a companiilor IULIUS si Atterbury Europe, estimata la peste 220 milioane de euro, si reprezinta cea mai mare infuzie de capital privat in sectorul de real estate din vestul tarii. (V.E.)

Leave a Reply