BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

INEDIT. Un tanar a cumparat o singura cireasa, pentru a testa reactia casierei de la un supermarket. Vezi cat a costat trufandaua

In conditiile in care ciresele au devenit, oficial, cele mai scumpe trufandale vandute in pietele si in supermarketurile din Romania, un tanar a facut un experiment inedit, pe care l-a impartasit cu prietenii pe Facebook.

Si-a pus in cos o singura cireasa, cu care s-a dus la casa de marcat, atat pentru a testa reactia casieritei, cat si pentru a afla pretul acesteia. Rezultatul a luat prin surprindere pe toata lumea, casierita cantarind produsul, fara niciun fel de comentarii, si incasand pretul corect.

„Vai, moor, tocmai ce mi-am cumparat o cireasa, a costat 1,44 lei, dar am primit-o cu discount, la doar 1 leu. Adevarul e ca a fost super buna, venita direct din Argentina”, a scris Vlad la comentariul fotografiei cu pricina.

Daca la supermarket a avut norocul sa gaseasca cirese la “doar” 120 de lei kilogramul, daca ar fi mers la piata, valoarea unui singur fruct de lux putea sa creasca la 2 lei, in conditiile in care comerciantii isi vand marfa cu 150 sau chiar 200 de lei.

Spre comparatie, in aceasta perioada, un kilogram de cirese costa, in Statele Unite ale Americii, aproximativ 12 dolari, iar in Marea Britanie costa 10 lire.

Paradoxal, cu suma cu care s-ar putea cumpara un kilogram de cirese, o familie de romani ar putea achita factura la curent sau la intretinere, ar putea cumpara mancare pentru o saptamana sau ar chiar rechizitele necesare pentru un elev.

Este clar, in curand ciresul va deveni un pom exotic, protejat prin lege la cererea comerciantilor ambulanti… (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: