Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara au facut parte din dispozitivul de protectie al demnitarilor europeni la Summit-ul de la Sibiu

Jandarmii din cadrul Gruparii Mobile Timisoara au dezvaluit ca, saptamana trecuta, pe timpul desfasurarii summit-ului sefilor de stat si de guvern care a avut loc la data de 9 mai, in municipiul Sibiu, fost angrenati cu succes in misiuni specifice de paza si protectie.


“Efectivele de jandarmi aflate in misiune au actionat pentru asigurarea securitatii in zona de responsabilitate si pentru prevenirea unor posibile situatii de risc in planul ordinii si sigurantei publice.

Astfel, s-au realizat patrule de ordine publica si s-au constituit filtre care au avut in atentie: verificarea documentelor de acces ale riveranilor, controlul corporal preventiv si al bagajelor, retinerea si depozitarea obiectelor interzise si interzicerea accesului, in zona restrictionata, a persoanelor fara drept de acces“, ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara.

Misiunea jandarmilor timisoreni, desfasurata in zona centrala a municipiului Sibiu, s-a desfasurat in conditii optime, fara incidente din punct de vedere al ordinii publice. (V.E.)

2 thoughts on “Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara au facut parte din dispozitivul de protectie al demnitarilor europeni la Summit-ul de la Sibiu

  1. Și nu i-au gazat pe demnitarii europeni? Doar sunt dușmanii lui Dragnea!
    Măcar câteva bulane acolo!

Leave a Reply