BREAKING NEWS! Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va mai sprijini coalitia aflata la guvernare, ca raspuns la anchetarea extremistilor maghiari care au profanat crucile eroilor romani ingropati in cimitirul din Valea Uzului    Accident violent in care a fost implicata o masina de politie si un BMW, in aceasta dimineata, in apropiere de Piata Marasti, la intersectia de langa pizzeria Poli     Seful Politiei Municipiului Timisoara, Daniel Draguta, si adjunctul sau, Ionel Icobescu, filmati la ziua fostei iubite a ucigasului cu Ferarri, Adrian Cocoana    Peste 200.000 de romani au semnat petitia pentru reglementarea de urgenta a serviciilor de ridesharing, sustinand operatorii Uber, Bolt si Clever     Ioan Duia, surdo-mutul amendat de jandarmi pentru ca ar fi scandat lozinci anti-PSD si anti-Dragnea, a castigat definitiv procesul cu Jandarmeria Romana     Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca il durea burta si nu a avut incredere in diagnosticul medicilor locali

Cel mai periculos membru al clanului Caldaras din Lugoj, arestat in Italia! Carabinierii din Vicenza au pus in aplicare un mandat pentru extorcare

Unul dintre cei mai violenti membri in clanului Caldaras, din Lugoj, care a fost acuzat ca a comandat “plantarea” a doua pistoale in casa clanului rival Gutuit, a fost retinut de politistii din Italia.

Carabinierii din Vicenza au anuntat ca, in baza unui mandat de retinere emis de Curtea din Ravenna, Costa Caldaras a fost ridicat si condus in spatele gratiilor, fiind acuzat de extorcare in forma agravanta.

“Investigatiile au inceput in 2018 cand un barbat s-a prezentat la sediul carabinierilor din Cervia – Milano Marittima (RA), denuntand ca a fost victima unei extorcari in suma de 50.000 euro, fiind amenintat in mod repetat atat el, cat si familia lui.

La 8 noiembrie 2018, anchetatorii au decis  arestarea a trei indivizi, toti stabiliti la Bassano del Grappa (VI), iar la 3 ianuarie 2019 trei persoane gasite in Romania au fost repatriate pe aeroportul Fiumicino (RM). Investigatiile ulterioare au aratat ca indivizii nu sunt la primul caz.

In Romania, aceiasi suspecti au cerut 20.000 de euro, acum doi ani pentru, a-i permite barbatului sa cumpere o casa. Cei din clanul Caldaras au dat foc la casa si ar fi folosit arme de foc pentru intimidare”, se arata intr-un comunicat emis de autoritatile italiene, citat de Lugoj Info.ro.

Costa Caldaras, zis Balo, a ajuns in custodia autoritatilor judiciare din Italia la doar cateva zile dupa ce, in Romania, tocmai scapase de acuzatiile de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si inducerea in eroare a organelor judiciare.

Judecatoria Lugoj l-a achitat in dosarul cu pistoalele plantate in casa rivalilor, iar Curtea de Apel Timisoara a respins contestatia procurorilor la decizia blanda a instantei de judecata.

Reamintim ca, din decembrie 2018, nu mai putin de 8 membri ai clanului Caldaras se afla in custodia autoritatilor italiene, dupa reglarea de conturi care a avut loc in plina strada, 25 iunie 2018, fata unui centru comercial din Bassano del Grappa

Sa mai spunem ca, in 2017, membrii clanului Caldaras au tinut Lugojul sub teroare orasul, zile intregi, insa niciunul dintre indivizi nu a fost gasit vinovat, desi in timpul reglarilor de conturi s-au folosit chiar si arme de foc. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: