BREAKING NEWS! Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va mai sprijini coalitia aflata la guvernare, ca raspuns la anchetarea extremistilor maghiari care au profanat crucile eroilor romani ingropati in cimitirul din Valea Uzului    Accident violent in care a fost implicata o masina de politie si un BMW, in aceasta dimineata, in apropiere de Piata Marasti, la intersectia de langa pizzeria Poli     Seful Politiei Municipiului Timisoara, Daniel Draguta, si adjunctul sau, Ionel Icobescu, filmati la ziua fostei iubite a ucigasului cu Ferarri, Adrian Cocoana    Peste 200.000 de romani au semnat petitia pentru reglementarea de urgenta a serviciilor de ridesharing, sustinand operatorii Uber, Bolt si Clever     Ioan Duia, surdo-mutul amendat de jandarmi pentru ca ar fi scandat lozinci anti-PSD si anti-Dragnea, a castigat definitiv procesul cu Jandarmeria Romana     Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca il durea burta si nu a avut incredere in diagnosticul medicilor locali

Lovitura dura data contrabandei cu tigari din Bucovina! Procurorii DIICOT au retinut 8 traficanti si au confiscat marfa de peste 700.000 euro, autoturisme, statii de emisie-receptie, binocluri

Prezentarea filmuletului in care un echipaj de politie dintr-o localitate din Suceava a fost blocat pe o sosea, de doua autoturisme care mergeau in paralel, care protejau un transport de tigari de contrabanda, a produs agitatie maxima la nivelul DIICOT.

Astfel, umilirea aparatorilor legii a provocat un adevarat tsunami operational, care aproape ca a paralizat contrabanda cu tigari din Bucovina.

La data de 15 mai, procurorii DIICOT Suceava, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceava, Iasi si Bacau, au efectuat un numar de 26 de perchezitii domiciliare pe raza judetului Suceava si o perchezitie domiciliara pe raza judetului Bacau.

In urma descinderilor au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, 10.498 pachete de tigarete de provenienta extracomunitara, 59 telefoane mobile, 39 cartele telefonice, 4 autoturisme, suma de 37.250 lei si 1.030 euro, 5 statii emisie-receptie, 2 binocluri, 6 laptop-uri, 13 memory stick, 1 card microSD, 2 tablete, mai multe inscrisuri si documente cu valoare probatorie.

De asemenea, opt contrabandisti de tigari au fost retinuti si introdusi in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al I.P.J. Suceava, urmand ca patru dintre acestia sa fie prezentati Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Conform anchetatorilor, activitatea membrilor grupului infractional organizat a constat in introducerea de tigarete de provenienta extracomunitara, peste frontiera „verde” cu Ucraina, adiacenta localitatii Ulma, judetul Suceava.

Tigarile erau apoi comercializate catre diversi intermediari, care le distribuiau spre vanzare pe piata neagra din tara noastra.

In cadrul activitatilor de urmarire penala au fost realizate 32 de activitati de confiscare legendata a diferite cantitati de tigarete de provenienta extracomunitara, totalizand 316.079 pachete cu astfel de tigarete.

Actiunea a fost efectuata cu sprijinul politistilor de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei si cadrelor de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Bacau si I.J.J. Suceava. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: