BREAKING NEWS! Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va mai sprijini coalitia aflata la guvernare, ca raspuns la anchetarea extremistilor maghiari care au profanat crucile eroilor romani ingropati in cimitirul din Valea Uzului    Accident violent in care a fost implicata o masina de politie si un BMW, in aceasta dimineata, in apropiere de Piata Marasti, la intersectia de langa pizzeria Poli     Seful Politiei Municipiului Timisoara, Daniel Draguta, si adjunctul sau, Ionel Icobescu, filmati la ziua fostei iubite a ucigasului cu Ferarri, Adrian Cocoana    Peste 200.000 de romani au semnat petitia pentru reglementarea de urgenta a serviciilor de ridesharing, sustinand operatorii Uber, Bolt si Clever     Ioan Duia, surdo-mutul amendat de jandarmi pentru ca ar fi scandat lozinci anti-PSD si anti-Dragnea, a castigat definitiv procesul cu Jandarmeria Romana     Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca il durea burta si nu a avut incredere in diagnosticul medicilor locali

Crestinii de la Politia Locala Timisoara deschid usa! De Ziua Portilor Deschise, cetatenii sunt invitati sa vada vehiculele de patrulare, printre care si segway-urile, dar si metodele de antrenament ale politistilor locali

Directia Politia Locala Timisoara va marca marti, 21 Mai, Ziua Politiei Locale din Romania, sarbatorita in fiecare an de Sfintii Constantin si Elena, organizand Ziua Portilor Deschise, manifestare traditionala, deja, ajunsa la cea de-a opta editie.

Politistii locali ii asteapta in ”casa” lor pe toti cei care doresc sa viziteze sediul de pe str. Avram Imbroane nr. 54, in ziua de marti, 21 mai 2018, intre orele 12-14.

Politistii locali vor prezenta cu aceasta ocazie tuturor cetatenilor care vor fi prezenti sala de festivitati, sala de sport unde politistii locali se antreneaza, vor sta de vorba cu oamenii, prezentandu-le si atributiile politistilor locali, rezultatele foarte bune la competitiile sportive, dotarea, motoscutere, bicicletele, segway-urile, autovehiculele cu care politistii locali patruleaza in teren, vor viziona demonstratii.

“Manifestarea s-a bucurat de un real succes in fiecare an, motiv pentru care s-a si decis sa se pastreze traditia si sa fie organizata in continuare. Sute de persoane, printre care elevi in numar mare, reprezentanti ai consiliilor consultative de cartier si simpli cetateni ai orasului ne-au trecut pragul, afland lucruri noi despre institutia noastra. Va asteptam si in acest an cu drag!”, se mentioneaza intr-un comunicat transmis de Daniela Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara. (I.P.)

2 Responses to Crestinii de la Politia Locala Timisoara deschid usa! De Ziua Portilor Deschise, cetatenii sunt invitati sa vada vehiculele de patrulare, printre care si segway-urile, dar si metodele de antrenament ale politistilor locali

  1. Cucubau says:

    Sa nu lipseasca dorel , uta si tutzi ! Ar fi trist fara ei !

  2. Dor-el says:

    Hahahahahahaha!!!”metodele de antrenament al politistilor locali”…..cam care ar fi acelea?datul cu parerea,aruncarea cu privirea,fuga de raspundere ,somnul in cotetele de serviciu in cele mai neasteptate pozitii,dar mai ales pupincurismul,amantlacul organizat si…nu ultima combaterea contrabandei cu patrunjel!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: