Crestinii de la Politia Locala Timisoara deschid usa! De Ziua Portilor Deschise, cetatenii sunt invitati sa vada vehiculele de patrulare, printre care si segway-urile, dar si metodele de antrenament ale politistilor locali

Directia Politia Locala Timisoara va marca marti, 21 Mai, Ziua Politiei Locale din Romania, sarbatorita in fiecare an de Sfintii Constantin si Elena, organizand Ziua Portilor Deschise, manifestare traditionala, deja, ajunsa la cea de-a opta editie.


Politistii locali ii asteapta in ”casa” lor pe toti cei care doresc sa viziteze sediul de pe str. Avram Imbroane nr. 54, in ziua de marti, 21 mai 2018, intre orele 12-14.

Politistii locali vor prezenta cu aceasta ocazie tuturor cetatenilor care vor fi prezenti sala de festivitati, sala de sport unde politistii locali se antreneaza, vor sta de vorba cu oamenii, prezentandu-le si atributiile politistilor locali, rezultatele foarte bune la competitiile sportive, dotarea, motoscutere, bicicletele, segway-urile, autovehiculele cu care politistii locali patruleaza in teren, vor viziona demonstratii.

“Manifestarea s-a bucurat de un real succes in fiecare an, motiv pentru care s-a si decis sa se pastreze traditia si sa fie organizata in continuare. Sute de persoane, printre care elevi in numar mare, reprezentanti ai consiliilor consultative de cartier si simpli cetateni ai orasului ne-au trecut pragul, afland lucruri noi despre institutia noastra. Va asteptam si in acest an cu drag!”, se mentioneaza intr-un comunicat transmis de Daniela Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara. (I.P.)

2 thoughts on “Crestinii de la Politia Locala Timisoara deschid usa! De Ziua Portilor Deschise, cetatenii sunt invitati sa vada vehiculele de patrulare, printre care si segway-urile, dar si metodele de antrenament ale politistilor locali

  1. Hahahahahahaha!!!”metodele de antrenament al politistilor locali”…..cam care ar fi acelea?datul cu parerea,aruncarea cu privirea,fuga de raspundere ,somnul in cotetele de serviciu in cele mai neasteptate pozitii,dar mai ales pupincurismul,amantlacul organizat si…nu ultima combaterea contrabandei cu patrunjel!!!

Leave a Reply