BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!    O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

Nu salariile i-ar motiva pe romani sa revina acasa, ci trebuie imbunatatita calitatea vietii (P)

Presedintele Traian Basescu l-a criticat pe Liviu Dragnea pentru afirmatiile ca aduce romanii acasa prin maririile salariale, aratand ca PSD nu reuseste sa inteleaga ca romanii nu pot momiti cu niste bani in plus, ci cu imbunatatirea calitatii vietii.

Daddy, obisnuit cu cumparaturile, crede ca aduce romanii acasa cu cresterea salariilor. Pentru a aduce romanii acasa trebuie sa inteleaga ce i-ar motiva sa revina acasa pe romanii care lucreaza in Europa.

Nu salariile i-ar motiva, ci trebuie imbunatatita calitatea vietii. Ei sunt la guvernare din 2012 cand l-am desemnat pe Victor Viorel Ponta in calitate de premier.

Romanii vor veni inapoi cand alaturi de salarii vor avea spitalele promise, cand vor avea autostrazi, cand romanii vor avea posibilitatea sa lucreze pamantul cu irigatiile facute asa cum le-au promis si nu le-au facut si vor veni cand vor avea scolile promise si nefacute pentru ca lucrul important pentru parinti e sa isi dea copiii la o scoala buna”, a declarat presedintele Traian Basescu, intr-o conferinta de presa la Timisoara.

Presedintele Traian Basescu, primul loc pe lista PMP  pentru alegerile europarlamentare, a mai aratat ca actuala putere nu stie sa profite de cresterea economica pentru a imbunatati situatia din Romania.

”PSD – ALDE are sansa de a guverna intr-o perioada de crestere economica, dar foloseste resursele pentru a creste salarii, in loc de investitii”. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: