BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Nu salariile i-ar motiva pe romani sa revina acasa, ci trebuie imbunatatita calitatea vietii (P)

Presedintele Traian Basescu l-a criticat pe Liviu Dragnea pentru afirmatiile ca aduce romanii acasa prin maririile salariale, aratand ca PSD nu reuseste sa inteleaga ca romanii nu pot momiti cu niste bani in plus, ci cu imbunatatirea calitatii vietii.

Daddy, obisnuit cu cumparaturile, crede ca aduce romanii acasa cu cresterea salariilor. Pentru a aduce romanii acasa trebuie sa inteleaga ce i-ar motiva sa revina acasa pe romanii care lucreaza in Europa.

Nu salariile i-ar motiva, ci trebuie imbunatatita calitatea vietii. Ei sunt la guvernare din 2012 cand l-am desemnat pe Victor Viorel Ponta in calitate de premier.

Romanii vor veni inapoi cand alaturi de salarii vor avea spitalele promise, cand vor avea autostrazi, cand romanii vor avea posibilitatea sa lucreze pamantul cu irigatiile facute asa cum le-au promis si nu le-au facut si vor veni cand vor avea scolile promise si nefacute pentru ca lucrul important pentru parinti e sa isi dea copiii la o scoala buna”, a declarat presedintele Traian Basescu, intr-o conferinta de presa la Timisoara.

Presedintele Traian Basescu, primul loc pe lista PMP  pentru alegerile europarlamentare, a mai aratat ca actuala putere nu stie sa profite de cresterea economica pentru a imbunatati situatia din Romania.

”PSD – ALDE are sansa de a guverna intr-o perioada de crestere economica, dar foloseste resursele pentru a creste salarii, in loc de investitii”. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: