BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Nu salariile i-ar motiva pe romani sa revina acasa, ci trebuie imbunatatita calitatea vietii (P)

Presedintele Traian Basescu l-a criticat pe Liviu Dragnea pentru afirmatiile ca aduce romanii acasa prin maririile salariale, aratand ca PSD nu reuseste sa inteleaga ca romanii nu pot momiti cu niste bani in plus, ci cu imbunatatirea calitatii vietii.

Daddy, obisnuit cu cumparaturile, crede ca aduce romanii acasa cu cresterea salariilor. Pentru a aduce romanii acasa trebuie sa inteleaga ce i-ar motiva sa revina acasa pe romanii care lucreaza in Europa.

Nu salariile i-ar motiva, ci trebuie imbunatatita calitatea vietii. Ei sunt la guvernare din 2012 cand l-am desemnat pe Victor Viorel Ponta in calitate de premier.

Romanii vor veni inapoi cand alaturi de salarii vor avea spitalele promise, cand vor avea autostrazi, cand romanii vor avea posibilitatea sa lucreze pamantul cu irigatiile facute asa cum le-au promis si nu le-au facut si vor veni cand vor avea scolile promise si nefacute pentru ca lucrul important pentru parinti e sa isi dea copiii la o scoala buna”, a declarat presedintele Traian Basescu, intr-o conferinta de presa la Timisoara.

Presedintele Traian Basescu, primul loc pe lista PMP  pentru alegerile europarlamentare, a mai aratat ca actuala putere nu stie sa profite de cresterea economica pentru a imbunatati situatia din Romania.

”PSD – ALDE are sansa de a guverna intr-o perioada de crestere economica, dar foloseste resursele pentru a creste salarii, in loc de investitii”. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: