Soferii de la Uber, trasi pe dreapta in Timisoara! 8 “taximetristi” de ocazie au ramas fara taloane si placute de inmatriculare, platind si 500 de lei amenda

Tactica taximetristilor din Timisoara, care se dau clienti sub acoperire, comanda masini de la Uber, apoi cheama politia, se pare ca a inceput sa dea roade.


Deocamdata, nu mai putin de 8 soferi care colaboreaza cu operatorii de ride sharing au fost amendati si au ramas fara taloane si numere de inmatriculare.

Doi dintre “pirati” au fost prinsi, luni seara, pe strazile Closca si Aristide Demetriade, iar ceilalti sase, marti, pe Calea Aradului.

Nu au putut sa prezinte autorizatii pentru activitatea de taximetrie, motiv pentru care politistii le-au aplicat amenzi de cate 500 de lei si le-au ridicat taloanele si placutele de inmatriculare.

“Politistii de la Politia Rutiera sanctioneaza conducatorii auto care efectueaza transport in regim de taxi, daca nu detin autorizatii de taxi valabile, eliberate in conditiile legii pentru fiecare autovehicul utilizat pentru aceasta activitate”, au anuntat reprezentantii IPJ Timis. (V.E.)

One thought on “Soferii de la Uber, trasi pe dreapta in Timisoara! 8 “taximetristi” de ocazie au ramas fara taloane si placute de inmatriculare, platind si 500 de lei amenda

  1. Da pe cei care stau pe Mihaiu Creanga langa restaurantul Dante si fac taxi la negru nu-i intreaba nimeni de sanatate ? Toata ziua sunt 6-7care asteapta clienti pentru sate.

Leave a Reply