BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Alegeri in Baroul Timis! VEZI cine sunt cei 17 avocati care si-au depus candidaturile pentru a face parte din Consiliul Baroului Timis

Emotii profesionale mari pentru 17 avocati din Baroul Timis, care si-au depus candidaturile la demnitatea de membru al Consiliului Baroului Timis.

Adunarea Generala de alegere a organelor de conducere ale Baroului Timis va avea loc, astazi, de la ora 15, in aula Universitatii de Vest din Timisoara, iar avocatii care vor veni la vot trebuie sa aleaga pe cei mai buni dintre cei buni, pe colegii care le vor reprezenta interesele in urmatorii patru ani.

Consiliul Baroului Timis a validat, in sedinta din 7 mai, candidaturile avocatilor Banda Cristian Ioan, Barbul Ciprian Petre, Bot Calin, Ciucur Paul Filip, Candea Claudia Nadina Daciana, Cuc Cornel, Cut Dorin Ioan, Iuhasz Anton, Kovacs Florin, Mitran Gheorghe Mugurel, Obarsie Cezar Calin, Pasca Ionut, Popa Cristian, Rauta Valeriu, Simut Glad, Tulbure Bogdan Ciprian si Taran Olivian.

De remarcat ca nu mai putin de opt avocati care au facut parte din vechiul Consiliu al baroului si-au depus candidaturile pentru un nou mandat, exceptie facand Cristian Clipa, Lavinia Tec, Florina Popa si Anitei Roberta-Andreea.

“Colegii care si-au depus candidatura sunt avocati buni, cu prestigiu profesional si cu o buna reputatie, dornici sa se implice si care sunt in stare sa si duca la indeplinire tot ce si-au propus. Cristi nu si-a mai depus candidatura pentru ca a facut doua mandate de consilier si a considerat ca e suficient. Este foarte ocupat cu avocatura si cu facultatea. De un an de zile are ore si la Universitatea Bucuresti. Asta e motivul pentru care nu a mai candidat”, ne-a explicat avocata Laura Clipa, sotia fostului consilier Cristian Clipa.

Adunarea Generala de alegere a organelor de conducere ale Baroului Timis va fi legal constituita daca se prezinta la vot 1/3 din cei aproape 800 de avocati din barou, urmand sa fie declarati alesi membri ai Consiliului Baroului Timis primii 11 candidati, in ordinea voturilor, urmatorii trei candidati, incepand cu al 12-lea, fiind declarati membri supleanti.

Alegerile nu vizeaza toate cele 13 locuri din consiliu, intrucat un mandat este al decanului, iar altul va inceta in decembrie 2020. Buletinele de vot valabile vor fi cele care cuprind minim un candidat votat si maxim 11 candidati votati. Celelalte buletine de vot care nu vor indeplini aceste conditii, vor fi declarate nule. Impact Press ureaza succes tuturor candidatilor in aceasta competitie profesionala si cei mai buni sa invinga. (G.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: