Salonul Industriei Usoare de la Timisoara, shopping de calitate – preturi de producator! 65 de firme din tara dau tonul in moda verii 2019 (P)

Cel mai de succes targ din portofoliul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, Salonul Industriei Usoare, si-a deschis portile la Centrul Regional de Afaceri.


Evenimentul devenit, deja, traditional in randul expozitiilor de profil din vestul tarii, reuneste la Timisoara nu mai putin de 65 de firme din toata tara, care expun spre vanzare articole specifice sezonului cald, precum imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, accesorii, dar si articole de pielarie, blanarie, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi si altele.

Ca la toate editiile, Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT intampina publicul vizitator cu dulciuri de casa, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

“Salonul Industriei Usoare – editia de vara reuneste expozanti din intreaga tara, in special producatori, care expun spre vanzare o gama larga de produse de calitate superioara, la preturi corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumparatori.

Avand in vedere succesul si notorietatea de care se bucura manifestarea in randul publicului timisorean si la solicitarea expozantilor traditionali, dar nu numai, CCIA Timis a programat pentru anul acesta sase editii”, ne-a transmis Rodica Olinic, consilierul de relatii publice al CCIA Timis. Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (I.P.)

Leave a Reply