BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Salonul Industriei Usoare de la Timisoara, shopping de calitate – preturi de producator! 65 de firme din tara dau tonul in moda verii 2019 (P)

Cel mai de succes targ din portofoliul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, Salonul Industriei Usoare, si-a deschis portile la Centrul Regional de Afaceri.

Evenimentul devenit, deja, traditional in randul expozitiilor de profil din vestul tarii, reuneste la Timisoara nu mai putin de 65 de firme din toata tara, care expun spre vanzare articole specifice sezonului cald, precum imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, accesorii, dar si articole de pielarie, blanarie, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi si altele.

Ca la toate editiile, Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT intampina publicul vizitator cu dulciuri de casa, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

“Salonul Industriei Usoare – editia de vara reuneste expozanti din intreaga tara, in special producatori, care expun spre vanzare o gama larga de produse de calitate superioara, la preturi corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumparatori.

Avand in vedere succesul si notorietatea de care se bucura manifestarea in randul publicului timisorean si la solicitarea expozantilor traditionali, dar nu numai, CCIA Timis a programat pentru anul acesta sase editii”, ne-a transmis Rodica Olinic, consilierul de relatii publice al CCIA Timis. Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: