BREAKING NEWS! Caricaturistul Stefan Popa Popa's isi pune "cenusa in cap" in razboiul cu comunitatea oltenilor din Timisoara, dupa valul de proteste in care se cere retragerea mai multor titluri onorifice     Filologul Vasile Popovici il ataca dur pe fostul premier Sorin Grindeanu, pe care-l acuza de tradari in serie     Viceprimarul PNL al orasului Ciacova, Bogdan Horia Lazau, a fost gasit de ANI in stare de incompatibilitate, dupa ce, simultan cu calitatea de edil, a desfasurat activitati de comerciant pe persoana fizica     Presedintele Romaniei a promulgat legea care permite romanilor din diaspora sa voteze pe parcursul a trei zile la alegerile prezidentiale din toamna, respectiv vineri, sambata si duminica     Candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale din toamna acestui an a fost validata, marti, de Comitetul Executiv al PSD     Dan Alexa a demisionat de la FC Astra Giurgiu, dupa scandalul cu impresara Anamaria Prodan, si a anuntat ca se va izola de toata lumea, pentru ca vrea o perioada de liniste

PE SURSE! In casa din Timis in care se ascundea criminalul politistului Cristian Amariei s-au descoperit “grenade si incarcatoare”

Urmarit de cateva sute de politisti si jandarmi, caini de urma, dispozitive cu termoviziune, o drona si un elicopter, criminalul politistului din Timis este de negasit, parca a intrat in pamant.

Insusi inspectorul general al IGPR, chestorul Ioan Buda, a anuntat ca vine in Timis pentru a participa la misiunea de scotocire a localitatilor Izvin, Remetea si Ghiroda, in cautarea periculosului interlop din Lugoj.

Surse din cadrul anchetatorilor ne-au dezvaluit un fapt cu adevarat uluitor: in urma perchezitiilor in casa din Izvin, unde criminalul a fost incoltit de politisti si s-a produs tragedia, au fost descoperit un adevarat arsenal.

“Grenade si incarcatoare”, ne-au dezvaluit sursele, fara alte detalii suplimentare.

In aceste conditii, este de presupus ca Marcel Lepa nu ar fi ezitat sa le foloseasca, daca ar fi fost incercuit de urmaritori, pentru a-si crea sanse de scapare. Vom reveni si cu alte update-uri… (G.I.)

One Response to PE SURSE! In casa din Timis in care se ascundea criminalul politistului Cristian Amariei s-au descoperit “grenade si incarcatoare”

  1. Panduru says:

    Păi cine sa le găsească? Boia?

Leave a Reply

%d bloggers like this: