PE SURSE! In casa din Timis in care se ascundea criminalul politistului Cristian Amariei s-au descoperit “grenade si incarcatoare”

Urmarit de cateva sute de politisti si jandarmi, caini de urma, dispozitive cu termoviziune, o drona si un elicopter, criminalul politistului din Timis este de negasit, parca a intrat in pamant.


Insusi inspectorul general al IGPR, chestorul Ioan Buda, a anuntat ca vine in Timis pentru a participa la misiunea de scotocire a localitatilor Izvin, Remetea si Ghiroda, in cautarea periculosului interlop din Lugoj.

Surse din cadrul anchetatorilor ne-au dezvaluit un fapt cu adevarat uluitor: in urma perchezitiilor in casa din Izvin, unde criminalul a fost incoltit de politisti si s-a produs tragedia, au fost descoperit un adevarat arsenal.

“Grenade si incarcatoare”, ne-au dezvaluit sursele, fara alte detalii suplimentare.

In aceste conditii, este de presupus ca Marcel Lepa nu ar fi ezitat sa le foloseasca, daca ar fi fost incercuit de urmaritori, pentru a-si crea sanse de scapare. Vom reveni si cu alte update-uri… (G.I.)

One thought on “PE SURSE! In casa din Timis in care se ascundea criminalul politistului Cristian Amariei s-au descoperit “grenade si incarcatoare”

Leave a Reply