BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

PE SURSE! In casa din Timis in care se ascundea criminalul politistului Cristian Amariei s-au descoperit “grenade si incarcatoare”

Urmarit de cateva sute de politisti si jandarmi, caini de urma, dispozitive cu termoviziune, o drona si un elicopter, criminalul politistului din Timis este de negasit, parca a intrat in pamant.

Insusi inspectorul general al IGPR, chestorul Ioan Buda, a anuntat ca vine in Timis pentru a participa la misiunea de scotocire a localitatilor Izvin, Remetea si Ghiroda, in cautarea periculosului interlop din Lugoj.

Surse din cadrul anchetatorilor ne-au dezvaluit un fapt cu adevarat uluitor: in urma perchezitiilor in casa din Izvin, unde criminalul a fost incoltit de politisti si s-a produs tragedia, au fost descoperit un adevarat arsenal.

“Grenade si incarcatoare”, ne-au dezvaluit sursele, fara alte detalii suplimentare.

In aceste conditii, este de presupus ca Marcel Lepa nu ar fi ezitat sa le foloseasca, daca ar fi fost incercuit de urmaritori, pentru a-si crea sanse de scapare. Vom reveni si cu alte update-uri… (G.I.)

One Response to PE SURSE! In casa din Timis in care se ascundea criminalul politistului Cristian Amariei s-au descoperit “grenade si incarcatoare”

  1. Panduru says:

    Păi cine sa le găsească? Boia?

Leave a Reply

%d bloggers like this: