BREAKING NEWS! Caricaturistul Stefan Popa Popa's isi pune "cenusa in cap" in razboiul cu comunitatea oltenilor din Timisoara, dupa valul de proteste in care se cere retragerea mai multor titluri onorifice     Filologul Vasile Popovici il ataca dur pe fostul premier Sorin Grindeanu, pe care-l acuza de tradari in serie     Viceprimarul PNL al orasului Ciacova, Bogdan Horia Lazau, a fost gasit de ANI in stare de incompatibilitate, dupa ce, simultan cu calitatea de edil, a desfasurat activitati de comerciant pe persoana fizica     Presedintele Romaniei a promulgat legea care permite romanilor din diaspora sa voteze pe parcursul a trei zile la alegerile prezidentiale din toamna, respectiv vineri, sambata si duminica     Candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale din toamna acestui an a fost validata, marti, de Comitetul Executiv al PSD     Dan Alexa a demisionat de la FC Astra Giurgiu, dupa scandalul cu impresara Anamaria Prodan, si a anuntat ca se va izola de toata lumea, pentru ca vrea o perioada de liniste

Nou sef la ANAF! Mihaela Triculescu, demisa din functie la doar cateva ore dupa inlaturarea din Guvern a “protectorului” Darius Valcov

Doar la doar cateva ore dupa ce Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, şi-a dat demisia din functie, a fost “zburata” din fruntea ANAF si protejata sa, Mihaela Triculescu.

Asadar, astazi, a continuat procesul de eliminare din pozitii cheie detinute la varful statului a oamenilor impusi de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.

Decizia premierului Viorica Dancila privind demiterea Mihaelei Triculescu din functia de presedinte ANAF a fost publicata, imediat, in Monitorul Oficial.

De asemenea, tot in Monitorul Oficial a fost publicata si decizia premierului prin care Mirela Calugareanu (foto), care a mai condus institutia din vara anului 2017, pana in martie 2018, a fost numita in functia de presedinte ANAF, in locul Mihaelei Triculescu.

”As dori sa va mulțumesc domnule ministru, pentru susținerea pe care mi-o asigurați. Vreau sa va asigur ca ANAF va deveni acel partener atat pentru persoane fizice cat si pentru mediul de afaceri din Romania.

Astfel, impreuna cu ministerul Finanțelor, am elaborat un proiect de masuri care vizeaza o eficienta si corecta colectare a veniturilor bugetului general consolidat, dar in egala masura si transformarea agenției intr-o instituție transparenta si eficienta. 

Vrem sa asiguram servicii de calitate in relația cu contribuabilii, simplificarea mecanismelor de administrație fiscala care sa sustina atat conformarea la declararea obligatiilor fiscale, cat si conformarea la plata obligatiilor fiscale.

Un rol important o sa il acordam prevenirii si combaterii evaziunii fiscale”, a declarat Mirela Calugareanu, intr-o conferinta de presa aproape spontana.

“Oamenii trebuie sa beneficieze de tot suportul posibil. Imi doresc foarte mult ca la ANAF sa primeze transparența si trebuie sa dispara incompetența si corupția”, a punctat si Eugen Teodorovici. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: