BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Nou sef la ANAF! Mihaela Triculescu, demisa din functie la doar cateva ore dupa inlaturarea din Guvern a “protectorului” Darius Valcov

Doar la doar cateva ore dupa ce Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, şi-a dat demisia din functie, a fost “zburata” din fruntea ANAF si protejata sa, Mihaela Triculescu.

Asadar, astazi, a continuat procesul de eliminare din pozitii cheie detinute la varful statului a oamenilor impusi de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.

Decizia premierului Viorica Dancila privind demiterea Mihaelei Triculescu din functia de presedinte ANAF a fost publicata, imediat, in Monitorul Oficial.

De asemenea, tot in Monitorul Oficial a fost publicata si decizia premierului prin care Mirela Calugareanu (foto), care a mai condus institutia din vara anului 2017, pana in martie 2018, a fost numita in functia de presedinte ANAF, in locul Mihaelei Triculescu.

”As dori sa va mulțumesc domnule ministru, pentru susținerea pe care mi-o asigurați. Vreau sa va asigur ca ANAF va deveni acel partener atat pentru persoane fizice cat si pentru mediul de afaceri din Romania.

Astfel, impreuna cu ministerul Finanțelor, am elaborat un proiect de masuri care vizeaza o eficienta si corecta colectare a veniturilor bugetului general consolidat, dar in egala masura si transformarea agenției intr-o instituție transparenta si eficienta. 

Vrem sa asiguram servicii de calitate in relația cu contribuabilii, simplificarea mecanismelor de administrație fiscala care sa sustina atat conformarea la declararea obligatiilor fiscale, cat si conformarea la plata obligatiilor fiscale.

Un rol important o sa il acordam prevenirii si combaterii evaziunii fiscale”, a declarat Mirela Calugareanu, intr-o conferinta de presa aproape spontana.

“Oamenii trebuie sa beneficieze de tot suportul posibil. Imi doresc foarte mult ca la ANAF sa primeze transparența si trebuie sa dispara incompetența si corupția”, a punctat si Eugen Teodorovici. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: