BREAKING NEWS! Caricaturistul Stefan Popa Popa's isi pune "cenusa in cap" in razboiul cu comunitatea oltenilor din Timisoara, dupa valul de proteste in care se cere retragerea mai multor titluri onorifice     Filologul Vasile Popovici il ataca dur pe fostul premier Sorin Grindeanu, pe care-l acuza de tradari in serie     Viceprimarul PNL al orasului Ciacova, Bogdan Horia Lazau, a fost gasit de ANI in stare de incompatibilitate, dupa ce, simultan cu calitatea de edil, a desfasurat activitati de comerciant pe persoana fizica     Presedintele Romaniei a promulgat legea care permite romanilor din diaspora sa voteze pe parcursul a trei zile la alegerile prezidentiale din toamna, respectiv vineri, sambata si duminica     Candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale din toamna acestui an a fost validata, marti, de Comitetul Executiv al PSD     Dan Alexa a demisionat de la FC Astra Giurgiu, dupa scandalul cu impresara Anamaria Prodan, si a anuntat ca se va izola de toata lumea, pentru ca vrea o perioada de liniste

Politistii din cadrul IPJ Timis vor pastra un moment de reculegere in memoria colegului ucis, ieri, in misiune. Toate autospecialele IPJ Timis vor stationa timp de 1 minut cu semnalele acustice si luminoase pornite

Conducerea Biroului Teritorial Timis din cadrul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) a solicitat politistilor din intreaga tara sa tina un moment de reculegere in memoria lui Cristian Amariei, agentul ucis, ieri, de un urmarit international. De remarcat ca, in ciuda eforturilor politienesti, criminalul inca nu a fost prins.

“Avem rugamintea ca azi, 3 iunie, ora 12, politistii din intreaga tara sa tina un moment de reculegere pentru politistul cazut la datorie in cursul zilei de ieri, pe raza judetului Timis.

In acest context, toate autospecialele vor stationa si vor avea pornite semnalele acustice si luminoase timp de 1 minut (politistii isi vor aduce omagiul in afara autospecialelor), iar restul personalului va intrerupe activitatea si va pastra un moment de reculegere.

Totodata se pot organiza la sediile unitatilor de politie momente de ceremonie / comemorare corespunzatoare. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, transmite Valer Kovacs, vicepresedintele SNPPC Timis. Momentul omagial va avea loc, la ora 12, si in fata sediului IPJ Timis. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: