BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

Misiunea economica timiseana in Grecia! Presedintii camerelor de comert din Timis si Salonic au semnat un Acord de colaborare, o noua etapa in relatiile economice dintre Romania si Grecia (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Camera de Comert si Industrie Salonic au incheiat un Acord de Colaborare, document ce confera cadrul institutional pentru fructificarea oportunitatilor de afaceri si investitii bilaterale.

Documentul a fost semnat, ieri, 4 iunie 2019, de Florica Chirita, presedinte executiv al CCIAT, si de Emmanouel Vlachogiannis, prim vicepresedinte al CCI Salonic, in prezenta Consulului General al Romaniei la Salonic, Sabina Madalina Somacescu, si a Consilierului Economic si Comercial, Simona Dragomir, in cadrul Forumului de Afaceri gazduit de Camera de Comert si Industrie Salonic.

Evenimentul a avut loc in cadrul misiunii economice multisectoriale care se desfasoara in aceasta saptamana in Grecia, la Salonic, in organizarea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Consulatului General al Romaniei si al Camerei de Comert Italo-Elene.

Delegatia de afaceri timiseana este formata din reprezentanti ai zece companii membre. Alaturi de conducerea CCIAT este si Vincenzo Moderno, vicepresedintele CCI Italiene pentru Romania.

“In interventia sa, doamna Florica Chirita, Presedinte Executiv al CCIAT, a prezentat climatul economic local si cele 10 motive pentru afaceri de succes in judetul Timis. Totodata, a fost lansata invitatia catre companiile grecesti de participare la Forumul de Afaceri romano-grec, care va avea loc la Timisoara, in perioada 24-26 octombrie 2019”, ne-a comunicat Rodica Olinic, consilierul de relatii publice a CCIAT.

Imediat dupa intalnirile B2B, sase firme grecesti si-au anuntat intentia de a veni la Timisoara.

In zilele urmatoare, sunt programate vizite la firme din Salonic si din proximitate, interesate in a face afaceri cu parteneri din Romania.

De asemenea, la invitatia CCI Italo-Elene, presedintele executiv al CCIAT, vicepresedintele CCI Italiene pentru Romania si conducerea CCI Salonic vor participa la o manifestare economica care va avea loc in data de 7 iunie. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: