BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

O noua ancheta interna la IPJ Timis! In urma cu trei luni, ofiterul venit in control de la IGPR a constatat ca nemultumirile politistilor “nu se sustin” si “nu se confirma”

Avem ancheta la Inspectoratul de Politie Timis, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, inspectorul general al Politiei Romane, chestorul Ioan Buda.

Acesta a accentuat faptul ca actiunea politistilor din Timis a fost deficitara si defectuoasa, nu s-a studiat profilul urmaritului si, in consecinta, nu s-a intervenit conform procedurilor.

“Am dispus acolo o ancheta, care este in curs si va voi da detalii la finalizare. Daca am spus ca actiunea politistilor din Timis a fost deficitara si defectuoasa, stiu de ce am spus chestiunea aceasta. Pentru fiecare urmarit general si pentru fiecare actiune trebuie sa ne pregatim intr-un anumit fel. Tocmai la acest lucru trebuia sa se gandeasca colegii mei. Sa studieze profilul urmaritului si sa intervina conform procedurilor”, a punctat chestorul Ioan Buda, fara sa se refere la dotarea precara a politistilor trimisi in misiune sau la faptul ca, in conformitate cu profilul de infractor periculos al fugarului Marcel Lepa, in actiunea de prindere ar fi trebuit angajate fortele speciale de interventie.

CITESTE si: https://www.impactpress.ro/2019/03/21/judetul-politistilor-fericiti-ofiterul-de-la-igpr-venit-in-control-la-ipj-timis-nu-a-descoperit-urme-de-abuzuri-manageriale-sau-de-scandal/

Revenind la controlul dispus de seful Politiei Romane, trebuie sa-i aducem aminte ca, in urma cu aproape trei luni, a mai dispus un control la IPJ Timis, care a a avut ca rezultat emiterea unui certificat de buna purtare pentru actuala echipa manageriala.

Inspectorul Directiei Control Intern din cadrul IGPR (foto) a fost trimis la IPJ Timis, la inceputul lunii martie 2019, pentru a verifica o serie de reclamatii la adresa conducerii, nemultumiri ale politistilor, insa concluzia anchetei efectuate de comisarul sef cu “ochelari de cal”, dupa cum se vede si in fotografia sa de pe o retea de socializare, s-a sintetizat prin “nu se sustine” si “nu se confirma”.

Speram ca, de aceasta data, investigatia dispusa de chestorul Ioan Buda sa nu fie cantonata doar la popota inspectoratului, mai cu seama ca vorbim la timpul trecut despre un politist impuscat intr-o misiune pregatita “deficitar si defectuos”… (G.I.)

One Response to O noua ancheta interna la IPJ Timis! In urma cu trei luni, ofiterul venit in control de la IGPR a constatat ca nemultumirile politistilor “nu se sustin” si “nu se confirma”

  1. Coco says:

    Lau cercetat pe Spătar și lau făcut terci se pare ca avut dreptate.domnule Buda trimitetil pe Iacobescu la Mehedinți ca acolo e locul lui

Leave a Reply

%d bloggers like this: