BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    In ciuda saraciei bugetare invocate de primarul Nicolae Robu, care a dus la taierea unor finantari, printre care si catre rugile din cartiere, Timisoara va vira in contul fantomaticei Aliante a Vestului suma de 150.000 de euro/anual    Ilie Nastase a anuntat ca, dupa rezultatul rusinos obtinut de ”partidul generalilor” la europarlamentare, se retrage definitiv din politica    Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

O noua ancheta interna la IPJ Timis! In urma cu trei luni, ofiterul venit in control de la IGPR a constatat ca nemultumirile politistilor “nu se sustin” si “nu se confirma”

Avem ancheta la Inspectoratul de Politie Timis, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, inspectorul general al Politiei Romane, chestorul Ioan Buda.

Acesta a accentuat faptul ca actiunea politistilor din Timis a fost deficitara si defectuoasa, nu s-a studiat profilul urmaritului si, in consecinta, nu s-a intervenit conform procedurilor.

“Am dispus acolo o ancheta, care este in curs si va voi da detalii la finalizare. Daca am spus ca actiunea politistilor din Timis a fost deficitara si defectuoasa, stiu de ce am spus chestiunea aceasta. Pentru fiecare urmarit general si pentru fiecare actiune trebuie sa ne pregatim intr-un anumit fel. Tocmai la acest lucru trebuia sa se gandeasca colegii mei. Sa studieze profilul urmaritului si sa intervina conform procedurilor”, a punctat chestorul Ioan Buda, fara sa se refere la dotarea precara a politistilor trimisi in misiune sau la faptul ca, in conformitate cu profilul de infractor periculos al fugarului Marcel Lepa, in actiunea de prindere ar fi trebuit angajate fortele speciale de interventie.

CITESTE si: https://www.impactpress.ro/2019/03/21/judetul-politistilor-fericiti-ofiterul-de-la-igpr-venit-in-control-la-ipj-timis-nu-a-descoperit-urme-de-abuzuri-manageriale-sau-de-scandal/

Revenind la controlul dispus de seful Politiei Romane, trebuie sa-i aducem aminte ca, in urma cu aproape trei luni, a mai dispus un control la IPJ Timis, care a a avut ca rezultat emiterea unui certificat de buna purtare pentru actuala echipa manageriala.

Inspectorul Directiei Control Intern din cadrul IGPR (foto) a fost trimis la IPJ Timis, la inceputul lunii martie 2019, pentru a verifica o serie de reclamatii la adresa conducerii, nemultumiri ale politistilor, insa concluzia anchetei efectuate de comisarul sef cu “ochelari de cal”, dupa cum se vede si in fotografia sa de pe o retea de socializare, s-a sintetizat prin “nu se sustine” si “nu se confirma”.

Speram ca, de aceasta data, investigatia dispusa de chestorul Ioan Buda sa nu fie cantonata doar la popota inspectoratului, mai cu seama ca vorbim la timpul trecut despre un politist impuscat intr-o misiune pregatita “deficitar si defectuos”… (G.I.)

One Response to O noua ancheta interna la IPJ Timis! In urma cu trei luni, ofiterul venit in control de la IGPR a constatat ca nemultumirile politistilor “nu se sustin” si “nu se confirma”

  1. Coco says:

    Lau cercetat pe Spătar și lau făcut terci se pare ca avut dreptate.domnule Buda trimitetil pe Iacobescu la Mehedinți ca acolo e locul lui

Leave a Reply

%d bloggers like this: