BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Primaria Timisoara a inceput demolarea unei vile construite ilegal in curtea cladirii de patrimoniu Palatul cu Ancora, din cartierul Iosefin     In ciuda saraciei bugetare invocate de primarul Nicolae Robu, care a dus la taierea unor finantari, printre care si catre rugile din cartiere, Timisoara va vira in contul fantomaticei Aliante a Vestului suma de 150.000 de euro/anual    Ilie Nastase a anuntat ca, dupa rezultatul rusinos obtinut de ”partidul generalilor” la europarlamentare, se retrage definitiv din politica    Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

Timisoreanul Ovidiu Sandor a ratat titlul de Antreprenorul Mondial al Anului. VEZI cine a castigat EY World Entrepreneur Of The Year

Antreprenorul timisoream Ovidiu Sandor, detinatorul titlului EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018, a fost unul dintre cei 57 de antreprenori de succes din 47 de tari din intreaga lume care si-au disputat titlul EY World Entrepreneur Of The Year.

Aseara, la Monte Carlo, in cadrul unei ceremonii de gala, juriul celui mai mare si mai renumit proiect de afaceri global dedicat antreprenorilor, a anuntat numele castigatorului.

Este vorba despre americanul Brad Keywell (foto 2), proprietarul Uptake Technologies, Inc., care a castigat cel mai prestigios premiu de afaceri din lume datorita performantelor sale profesionale, dar si a faptului ca, impreuna cu sotia sa, a creat Fundatia Keywell, prin intermediul careia sprijina antreprenoriatul social.

De asemenea, Brad Keywell este fondatorul revistei Chicago Ideas Week, una dintre cele mai importante platforme media de idei de afaceri din lume, dar si fondatorul Fundatiei Viitorilor, o organizatie nonprofit care ofera educatie antreprenoriala si inspiratie pentru tineri.

Titlul Antreprenorul Mondial al Anului a fost acordat pe baza a sase criterii, care le-a oferit tuturor castigatorilor din tarile de origine sanse egala in competitie, respectiv spirit antreprenorial, crearea de valoare, viziune strategica, impact national si global, inovatie si integritate personala/spirit de conducere bazat pe obiective.

“Avem nevoie de antreprenori acum mai mult ca niciodata. Abilitatea lor de a inova, de a inspira pe altii, de a conduce o afacere de-a lungul calatoriei dificile de la lansare – la liderul de piata este cu adevarat extraordinara”, au precizat organizatorii concursului.

In cazul lui Ovidiu Sandor, proiectul cu impactul cel mai vizibil asupra comunitatii este ISHO Timisoara, care pe langa componenta rezidentiala, de birouri si servicii, reda orasului o zona centrala pana nu demult abandonata, pe care o imbogateste cu functii si utilitati. Un exemplu este noul pod peste Bega cu patru benzi de circulatie, ce are meritul de a articula traficul intre nordul si sudul orasului, caruia i se adauga o pasarela destinata traficului pietonal si pe bicicleta. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: