BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

3 ani de inchisoare pentru un fost judecator, actualmente avocat! Potrivit rechizitoriului DNA, magistratul a primit o mita de peste 230.000 de lei

Fostul judecator Fieraru Stefan, de la Curtea de Apel Ploiesti, a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta.

Dupa cum de asteptat, initial, in martie 2018, ex-magistratul – care, in prezent, a trecut in avocatura – a primit achitare de fostii sai colegi de la Curtii de Apel Ploiesti.

Stefan Fieraru a fost trimis in judecata in decembrie 2015 pentru o mita de peste 230.000 de lei, in care a fost inclusa si contravaloarea unei racle edificata intr-un cimitir din Ploiesti.

„In cursul anului 2008, inculpatul Fieraru Stefan, in calitate de judecator la Curtea de Apel Ploiesti, a pretins si primit de la o persoana (denuntator in cauza), foloase materiale, constand in contravaloarea materialelor de constructie si manopera unor lucrari efectuate la doua imobile detinute de magistrat si familia acestuia in municipiul Ploiesti, precum si contravaloarea unei racle edificate in incinta unui cimitir din municipiul Ploiesti, toate in valoare de 231.443 lei.

In schimbul acestor foloase, inculpatul a promis denuntatorului ca isi va exercita influenta pe langa judecatorii din cadrul Tribunalului Prahova care aveau spre solutionare o cauza penala in care denuntatorul avea calitatea de inculpat, in scopul adoptarii unei solutii favorabile acestuia din urma”, au mentionat procurorii DNA.

Dosarul a fost instrumentat de fostul sef al DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, actualmente schimbat din functie si cercetat de Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, alaturi de Mircea Negulescu si alti lucratori ai institutiei, pentru represiune nedreapta si cercetare abuziva.

Fostul judecator Stefan Fieraru este acuzat de CNSAS ca a fost colaborator al Securitatii. El a castigat procesul la fond, insa CNSAS a facut recurs la Inalta Curte. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: