BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

ARME CLANDESTINE! Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au depistat un batran in varsta de 70 de ani, care detinea ilegal un pistol si munitie

In timp ce politistii Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, in frunte cu comisarul sef Nicolae Boia, sunt preocupati, mai mult, de controlul detinatorilor legali de arme de vanatoare, care sunt verificati intempestiv daca au blocatoarele pe tragaci sau isi pastreaza arsenalul in conditii conforme, dulapuri de fier si altele, Timisul incepe sa devina, treptat, “raiul” armelor letale sau neletale detinute in mod clandestin.

Dupa ce, duminica trecuta, un agent de politie din cadrul IPJ Timis a fost executat cu un pistol clandestin de provenienta sarbeasca, in acest sfarsit de saptamana, jandarmii au mai depistat un pistolar neautorizat.

Astfel, un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparea Mobila Timisoara, aflat in misiune pe o strada in apropierea Pietei Aurora, au depistat un batran in varsta de 70 de ani, care avea asupra sa un pistol si munitia aferenta. Pensionarul a atras atentia oamenilor legii, desi se afla intr-un autoturism, intrucat la vederea jandarmilor a devenit extrem de agitat.

“Jandarmii au procedat la identificarea acestuia, iar la perchezitie au gasit, in autovehicul, un pistol cu gaze si noua cartuse. Barbatul in varsta de 70 de ani, nascut in municipiul Timisoara, le-a precizat jandarmilor ca detine arma pentru a se apara, insa nu a putut prezenta, pentru aceasta, documente legale”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Jandarmii au luat masura ridicarii armei si munitiei gasite si le-au predat politistilor de la Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase, impreuna cu actele de sesizare, pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor ce se impun. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: