BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Primaria Timisoara a inceput demolarea unei vile construite ilegal in curtea cladirii de patrimoniu Palatul cu Ancora, din cartierul Iosefin     In ciuda saraciei bugetare invocate de primarul Nicolae Robu, care a dus la taierea unor finantari, printre care si catre rugile din cartiere, Timisoara va vira in contul fantomaticei Aliante a Vestului suma de 150.000 de euro/anual    Ilie Nastase a anuntat ca, dupa rezultatul rusinos obtinut de ”partidul generalilor” la europarlamentare, se retrage definitiv din politica    Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

Inca un candidat in cursa pentru Primaria Timisoara! Aida Szilagyi vrea sa traiasca intr-un oras cosmopolit, vibrant si durabil

Pe masura ce problemele de imagine si chiar de natura penala ale profesorului Nicolae Robu se accentueaza, apar tot mai multi candidati la functia de primar al Timisoarei.

Dupa independentul Alex Dascalu, care si-a anuntat intentia de a candida in urma cu aproape un an, si Dominic Samuel Fritz, care s-a inscris in competitia demarata de USR Timis pentru gasirea unui candidat care sa-l “bata” pe Nicolae Robu, a aparut un alt candidat care doreste sa salveze Timisoara de administratia Robu.

Aida Szilagyi, inginer chimist, licentiata a Universitatii Politehnica Timisoara, presedinta Centrului National pentru Productie si Consum Durabile, specialist in politici de mediu care a coordonat infiintarea Clubului Verde al Antreprenorilor si Reteau Romana pentru Eco-Inovare, a anuntat ca si-a depus candidatura in cadrul USR pentru a deveni, oficial, contracandidatul actualului primar la alegerile locale de anul viitor.

„Am decis sa intru in cursa interna a USR pentru functia de Primar al Timisoarei. (…) Doresc sa traiesc intr-un oras modern, vibrant, cosmopolit si cred ca Timisoara are acest potential. Suntem un partid responsabil si dorim sa va oferim cea mai buna alternativa. Sistemul nostru intern, foarte democratic, ofera sanse egale candidaților si incurajeaza competitia, iar aceasta abordare este o premiera in politica din Romania. Doresc sa construiesc pentru USR si aceasta candidatura ma stimuleaza, fiind totodata o ocazie excelenta de a-mi promova ideile despre cum putem construi un oras durabil”, a anuntat Aida Szilagyi pe Facebook.

In cazul in care va trece de competitia interna lansata de USR, Aida Szilagyi va trebui sa-i convinga si pe partenerii politici de la PLUS sa o sustina in batalia pentru Primaria Timisoara. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: