BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

Inca un candidat in cursa pentru Primaria Timisoara! Aida Szilagyi vrea sa traiasca intr-un oras cosmopolit, vibrant si durabil

Pe masura ce problemele de imagine si chiar de natura penala ale profesorului Nicolae Robu se accentueaza, apar tot mai multi candidati la functia de primar al Timisoarei.

Dupa independentul Alex Dascalu, care si-a anuntat intentia de a candida in urma cu aproape un an, si Dominic Samuel Fritz, care s-a inscris in competitia demarata de USR Timis pentru gasirea unui candidat care sa-l “bata” pe Nicolae Robu, a aparut un alt candidat care doreste sa salveze Timisoara de administratia Robu.

Aida Szilagyi, inginer chimist, licentiata a Universitatii Politehnica Timisoara, presedinta Centrului National pentru Productie si Consum Durabile, specialist in politici de mediu care a coordonat infiintarea Clubului Verde al Antreprenorilor si Reteau Romana pentru Eco-Inovare, a anuntat ca si-a depus candidatura in cadrul USR pentru a deveni, oficial, contracandidatul actualului primar la alegerile locale de anul viitor.

„Am decis sa intru in cursa interna a USR pentru functia de Primar al Timisoarei. (…) Doresc sa traiesc intr-un oras modern, vibrant, cosmopolit si cred ca Timisoara are acest potential. Suntem un partid responsabil si dorim sa va oferim cea mai buna alternativa. Sistemul nostru intern, foarte democratic, ofera sanse egale candidaților si incurajeaza competitia, iar aceasta abordare este o premiera in politica din Romania. Doresc sa construiesc pentru USR si aceasta candidatura ma stimuleaza, fiind totodata o ocazie excelenta de a-mi promova ideile despre cum putem construi un oras durabil”, a anuntat Aida Szilagyi pe Facebook.

In cazul in care va trece de competitia interna lansata de USR, Aida Szilagyi va trebui sa-i convinga si pe partenerii politici de la PLUS sa o sustina in batalia pentru Primaria Timisoara. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: