Profesionistii Politiei Timis ies la pensie pe banda rulanta! A venit si randul criminalistului Adrian Mester sa-si predea insigna si pistolul

Inlocuit de la sefia Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Timis cu mai tanara Dana Glisici, in urma unui concurs tensionat si a unui lobby fatis facut de inspectorul sef in favoarea succesorului in functie, comisarul sef Adrian Mester (foto) a decis sa se pensioneze.


Dupa 27 de ani de activitate, politistul considerat “monstrul sacru” al criminalisticii banatene si-a predat insigna si pistolul, si-a agatat uniforma in cui, a preluat sabia de ceremonie si a iesit dintr-un sistem in care, pe zi ce trece, politicul bate competenta.

”Va multumim pentru devotamentul, implicarea si modul in care ati ales si inteles sa conduceti si sa faceti parte din aceasta familie profesionala”, se arata intr-un comunicat emis de conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

In numele intregului colectiv al institutiei, sefii politiei ii transmit multumiri ofiterului pentru miile de ore nedormite, pentru sutele de actiuni si pentru memorabilele experiente traite, “care vor ramane in sufletele noastre”.

Contestat de catre unii dintre fostii colegi, care nu sunt de acord cu eticheta de “monstru sacru”, Adrian Mester a anuntat ca nu va mai deranja cu prezenta sa, intrucat nu mai are de gand sa vina in vizita pe la vechiul loc de munca.

Adrian Mester a participat la numeroase misiuni in strainatate sub egida ONU de mentinere a Pacii din Bosnia Hertegovina, unde a primit Medalia de Merit a misiunii UNMIBH, iar in anul 2001 i-a fost acordata Diploma de Merit a Politiei Romane. (Vlad Enciu)

7 thoughts on “Profesionistii Politiei Timis ies la pensie pe banda rulanta! A venit si randul criminalistului Adrian Mester sa-si predea insigna si pistolul

  1. Dle ENCIU problema e că vor citi articolul oameni care nu cunosc și chiar vor crede ce ați în articol. Dumneta ai scris în cunoștință de cauză sau ai luat de bună ce au transmis mediei trompetele lui Petecel?

  2. Vai si amar ce a ajuns IPJ Timis.Auzi ca Mester e monstru sacru.Nu stiti ce vorbiti iar daca acest articol ar fi citit de catre Gelu Popovici, Bercea , Neacsu , Surdea etc.(pe unii D-zeu sa-i odihneasca in pace) , s-ar prapadi de ras.Poate la reparatii pantofi ca tacsu ar fi foarte bun.

  3. Cum poti fi un criminalist bun când tu tot timpul ai purtat ochelari de vedere.Un criminalist bun trebuie sa aiba o vedere exceptionala , profesionistii stiu despre ce vorbesc.Aceea ca la sfarsitul carierei unii dintre criminalisti au purtat ochelari de citit este alta poveste , dar acestia deja aveau inmagazinate cunostintele necesare si experienta de a se descurca si asa.

  4. In plus , toti stiu ca acest asa zis politist a fost un sifon al serviciilor si uite ca a ajuns din incadarat direct ofiter.Bravo mă.Trăiască România si măgarii ei.Rușine celor care l-au ridicat fara merite,îi știm noi cine sunt , inclusiv cel care i-a întocmit dosarul de încadrare directă de pe stradă care are buzunarul plin și râde acum de noi.

  5. Bati campii , Vorbeste gura fara tine . Te roade invidia si arunci cu rahat. Sti pe dracu sa te ia . In anonimat esti smecher .

  6. Stiu bine fraiere ca nu am venit in politie cu pluta si pe bani ca voi ca sa distrug sistemul politienesc.

  7. Dar cum ai venit in sistem ? Baga un C.V. . Ar fi pacat sa ramai un anonim intre atati politisti care distrug sistemul .

Leave a Reply