BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

Finantistul Doru Dudas a revenit la Timisoara! Fostul director general din ministerul de profil a preluat sefia Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis

Abia numit la conducerea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara, in urma cu cateva zile, directorul general Mircea Calin a reusit, deja, sa faca un transfer de marca in echipa cu care va conduce, in perioada urmatoare, finantele din vestul tarii.

Doru Dudas, fost director general in Ministerul Finantelor Publice si vicepresedinte al ANAF, a acceptat sa revina la Timisoara pe o pozitie extrem de importanta. Este vorba despre functia de director executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis (AJFP), functie pe care Dudas a mai detinut-o inainte de a fi detasat in Capitala.

Aceasta revenire acasa a lui Doru Dudas a fost posibila in contextul in care Gabriel Moldovan, vamesul sef mutat la conducea AJFP Timis in luna februarie a.c., a plecat la Bucuresti, unde va ocupa o functie de raspundere in cadrul ANAF.

Cateva zile, pana la “parafarea” revenirii la baza a lui Doru Dudas, sefia AJFP a fost girata de Patricia Homorodean. Sa mai spunem ca, in ultima perioada, la nivelul Ministerului Finantelor Publice, Doru Dudas coordona procesul de implementare a caselor de marcat cu jurnal electronic. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: