BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Primaria Timisoara a inceput demolarea unei vile construite ilegal in curtea cladirii de patrimoniu Palatul cu Ancora, din cartierul Iosefin     In ciuda saraciei bugetare invocate de primarul Nicolae Robu, care a dus la taierea unor finantari, printre care si catre rugile din cartiere, Timisoara va vira in contul fantomaticei Aliante a Vestului suma de 150.000 de euro/anual    Ilie Nastase a anuntat ca, dupa rezultatul rusinos obtinut de ”partidul generalilor” la europarlamentare, se retrage definitiv din politica    Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

Finantistul Doru Dudas a revenit la Timisoara! Fostul director general din ministerul de profil a preluat sefia Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis

Abia numit la conducerea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara, in urma cu cateva zile, directorul general Mircea Calin a reusit, deja, sa faca un transfer de marca in echipa cu care va conduce, in perioada urmatoare, finantele din vestul tarii.

Doru Dudas, fost director general in Ministerul Finantelor Publice si vicepresedinte al ANAF, a acceptat sa revina la Timisoara pe o pozitie extrem de importanta. Este vorba despre functia de director executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis (AJFP), functie pe care Dudas a mai detinut-o inainte de a fi detasat in Capitala.

Aceasta revenire acasa a lui Doru Dudas a fost posibila in contextul in care Gabriel Moldovan, vamesul sef mutat la conducea AJFP Timis in luna februarie a.c., a plecat la Bucuresti, unde va ocupa o functie de raspundere in cadrul ANAF.

Cateva zile, pana la “parafarea” revenirii la baza a lui Doru Dudas, sefia AJFP a fost girata de Patricia Homorodean. Sa mai spunem ca, in ultima perioada, la nivelul Ministerului Finantelor Publice, Doru Dudas coordona procesul de implementare a caselor de marcat cu jurnal electronic. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: