BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Primaria Timisoara a inceput demolarea unei vile construite ilegal in curtea cladirii de patrimoniu Palatul cu Ancora, din cartierul Iosefin     In ciuda saraciei bugetare invocate de primarul Nicolae Robu, care a dus la taierea unor finantari, printre care si catre rugile din cartiere, Timisoara va vira in contul fantomaticei Aliante a Vestului suma de 150.000 de euro/anual    Ilie Nastase a anuntat ca, dupa rezultatul rusinos obtinut de ”partidul generalilor” la europarlamentare, se retrage definitiv din politica    Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

Vilele ridicate de copiii primarului Nicolae Robu intr-o zona de lux a Timisoarei, in atentia procurorilor DNA! “Daca cineva a gresit, va trebui sa plateasca!”, atrage atentia edilul banatean

Nicolae Robu a recunoscut, astazi, ca descinderea procurorilor DNA la Primaria Timisoara are legatura cu vilele construite de copiii sai pe strada Boema, intr-o zona rezidentiala a orasului de pe Bega.

Desi in acest caz s-a deschis un dosar penal, primarul Timisoarei spune ca nu-si pierde vremea cu emotii pentru ca totul este corect, nu exista nicio greseala facuta personal sau de altii, pe care el sa o fi tolerat.

“Nu a fost nicio perchezitie, nicio descindere in forta a politistilor si procurorilor DNA la Primaria Timisoara. Ieri dimineata s-au prezentat doi procurori de la DNA, mi-au aratat o adresa si mi-au explicat si continutul ei, prin care se cereau documente despre, parca, opt autorizatii de constructie si un proiect de hotarare de consiliu local pentru un PUD si certificatele de urbanism conexe”, a precizat Nicolae Robu, dezvaluind ca doua dintre casele care se construiesc pe strada Boema sunt ale copiilor sai.

“Doua din cele sase sunt ale copiilor mei. Presupun ca cineva a facut o reclamatie, eu le-am atras atentia, ca toate actele sa fie bine intocmite, sa nu vina cineva si sa acuze vreo favorizare. In momentul in care exista reclamatii, plangeri, ce sa faca institutiile de resort decat sa inceapa cercetarea. Vom vedea, daca cineva a gresit, va trebui sa plateasca”, a conchis primarul Timisoarei. (G.I.)

Sursa foto: ziua de vest.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: