BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

Vilele ridicate de copiii primarului Nicolae Robu intr-o zona de lux a Timisoarei, in atentia procurorilor DNA! “Daca cineva a gresit, va trebui sa plateasca!”, atrage atentia edilul banatean

Nicolae Robu a recunoscut, astazi, ca descinderea procurorilor DNA la Primaria Timisoara are legatura cu vilele construite de copiii sai pe strada Boema, intr-o zona rezidentiala a orasului de pe Bega.

Desi in acest caz s-a deschis un dosar penal, primarul Timisoarei spune ca nu-si pierde vremea cu emotii pentru ca totul este corect, nu exista nicio greseala facuta personal sau de altii, pe care el sa o fi tolerat.

“Nu a fost nicio perchezitie, nicio descindere in forta a politistilor si procurorilor DNA la Primaria Timisoara. Ieri dimineata s-au prezentat doi procurori de la DNA, mi-au aratat o adresa si mi-au explicat si continutul ei, prin care se cereau documente despre, parca, opt autorizatii de constructie si un proiect de hotarare de consiliu local pentru un PUD si certificatele de urbanism conexe”, a precizat Nicolae Robu, dezvaluind ca doua dintre casele care se construiesc pe strada Boema sunt ale copiilor sai.

“Doua din cele sase sunt ale copiilor mei. Presupun ca cineva a facut o reclamatie, eu le-am atras atentia, ca toate actele sa fie bine intocmite, sa nu vina cineva si sa acuze vreo favorizare. In momentul in care exista reclamatii, plangeri, ce sa faca institutiile de resort decat sa inceapa cercetarea. Vom vedea, daca cineva a gresit, va trebui sa plateasca”, a conchis primarul Timisoarei. (G.I.)

Sursa foto: ziua de vest.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: