PREMIERA! Women Rally vine si la Timisoara! Peste 40 de soferite, printre care si gimnasta Catalina Ponor, se vor intrece in singurul raliu feminin din Romania

Timisoara va gazdui a II-a etapa a Campionatului National Women Rally 2019, care va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare, in perioada 21-23 iunie. Peste 40 de concurente sunt asteptate la start sa isi testeze limitele la volanul propriilor masini, intr-un cadru sigur si o atmosfera prietenoasa, de neuitat.


Lista de participante are si cateva invitate speciale, una dintre ele fiind gimnasta Catalina Ponor, multipla medaliata olimpica, mondiala si europeana.

“Sunt foarte entuziasmata sa traiesc aceasta experienta alaturi de Mihaela. Este prima competitie automobilistica dedicata femeilor la care particip. In toamna anului 2016, i-am luat locul Mihaelei pentru scurt timp si am avut ocazia sa parcurg cativa km intr-o masina de curse alaturi de Alex Filip. A fost o experienta senzationala. Am promis ca ma voi intoarce in lumea sportului cu motor. Ma tin de promisiune, asa ca ne vedem la Timisoara in weekendul 22-23 iunie!”, ne-a declarat Catalina Ponor.

Ea va forma un echipaj cu Mihaela Dobranici (Beldie), medic cu specialitatea medicina sportiva, copilot de raliuri si singura femeie care a reprezentat Romania in Campionatul Mondial de Raliuri pana in prezent.

In deschiderea traseului, la volanul altei masini puse la dispoziţie de Casa Auto Timisoara Mercedes-Benz, se va afla Ramona Rusu, multipla campioana europeana de drift, castigatoare a titlului Queen of Europe 2014.

Evenimentul va incepe, vineri seara, cu briefingul pentru concurente, gazduit de Hotelul Reghina Blue.

Spectatorii sunt asteptati sambata, incepand cu ora 10, sa le cunoasca pe curajoasele soferite, care se vor alinia in Piata Iancu Huniade, pentru startul festiv.

De acolo, ele se vor indrepta spre Shopping City Timisoara, unde este amenajat traseul de concurs sub forma unei probe superspeciale de raliu. Mansele de concurs vor incepe la ora 11:00, iar concurentele vor fi cronometrate si apoi clasificate in functie de timp si de capacitatea cilindrica a motorului masinii cu care participa.

Tot sambata, incepand cu ora 19, va avea loc dineul oficial gazduit de Casa Auto Timisoara Mercedes-Benz. Concurentele, insotitorii lor si partenerii evenimentului sunt asteptati sa petreaca impreuna o seara eleganta, ce va gravita in jurul pasiunii pentru automobilism si a prieteniilor noi legate in ziua concursului.

Pe langa festivitatea de premiere, organizatorii Women Rally au pregatit o serie de surprize si licitatii caritabile ce vor completa evenimentul sportiv, o prezenta aparte fiind cea a lui Stefan Popa Popa’s, cel mai rapid caricaturist din lume, conform Guiness Book. A doua zi, partenerul evenimentului, Cramele Recas, le-a pregatit participantelor un moment deosebit cu degustare si masa de pranz.

Conferinta de presa va avea loc joi, 20 iunie, ora 11.00, la Casa Auto Timisoara Mercedes-Benz, Calea Sagului, nr. 142.

Etapa a 2-a a Campionatului National Women Rally – Timisoara este organizata sub egida Federaţiei Romane de Automobilism Sportiv si a Automobil Clubului Roman, cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara.

Evenimentul este sustinut de Casa Auto Timisoara Mercedes-Benz, Banca Transilvania, Ecco Shoes, Catena – Farmacia Inimii,  Cramele Recas, Multico, Carrefour Hypermarket Timisoara, Gerovital si Shopping City Timisoara.

Parteneri: Lacalut, Bonilash, Unique, Violette Boutique des Fleurs, Alpin 57 Lux, Leul de Aur, Cofetaria Mimoza, Venue, Mistyque Seeds, Pepsi, Bucovina, Hotel Reghina Blue, Hotel Alexandra, Pensiunea Zefir.

Parteneri onorifici: Cluburile Rotary din Timisoara, Rotaract Club Timisoara Cosmopolitan.

Parteneri print: PMA Invest, Impress.

Parteneri media: West City Radio, Kiss FM, Ziua de Vest, RallyMax, Autostiri, Autorally, Grafoprint, Impact Press. (I.P.)

 

 

Leave a Reply