BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara, misiuni de paza si protectie la 22 de rugi banatene, un show aerian, un festival al berii si o gala de lupte

Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara vor fi angrenati, in perioada sarbatorilor de Rusalii, intr-o serie de misiuni specifice privind asigurarea climatului de ordine si siguranta publica, in conformitate cu planul de masuri stabilit de comanda unitatii.

Dupa cum ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara, printre misiunile jandarmilor timisoreni se numara cele de asigurare a ordinii publice la manifestarile cultural-artistice care se desfasoara in localitatile: Giulvaz, Partos, Mosnita Veche, Visag, Nadrag, Nitchidorf, Varias, Gelu, Sacalaz, Checea, Manastire, Pischia, Remetea Mica, Ohaba Forgaci, Peciu Nou, Recas, Bobda, Cenei, Dumbravita, Ghiroda, Dejani si Biled din judetul Timis, unde au loc rugile banatene.

Echipaje de jandarmi se vor afla, in aceste zile, si in zona de desfasurare a evenimentelor „Timisoara Craft Beer Festival 2019” si „Timisoara  Airshow 2019”. Va fi asigurata, de asemenea, ordinea si siguranta participantilor la intrecerea de lupte din „Gala Fight Zone” ce are loc in municipiul Deva.

Pentru indeplinirea misiunilor ce ii revin, Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara coopereaza cu inspectoratele de jandarmi judetene, pe linia asigurarii si mentinerii ordinii publice in zona de responsabilitate, cu structurile de politie si politie de frontiera, in baza planurilor incheiate in acest sens.

“Pentru a preveni producerea de evenimente ce pot duce la tulburarea ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda cetatenilor sa evite locurile aglomerate, sa adopte un comportament decent conform normelor de convietuire sociala si sa acorde o atentie deosebita bunurilor personale. Atunci cand sunt martori ai unor fapte antisociale, cetatenii pot sesiza acest lucru fortelor de ordine aflate in teren sau pot apela numarul unic pentru apeluri de urgenta 112”, a precizat lt. col. Emilia Finata. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: