BREAKING NEWS! Cosmin Titis, 30 de ani, din Lupeni, a fost retinut de politisti, dupa ce a injunghiat mortal o tanara in varsta de 20 de ani, in parcul din spatele Catedralei Mitropolitate din Timisoara    Un tanar a dezumflat rotile a doua autospeciale de politie aflate in fata Sectiei 3 Timisoara, reusind sa dispara inainte de a fi prins    Organizatorii festivalului Eufonia au organizat in Penitenciarul Timisoara un recital de muzica clasica, unde muziciani din cinci tari au cantat la vioara, pian, oboi, flaut si violoncel    13 persoane din Giurgiu - politisti si instructori auto - sunt audiate, vineri, la DNA, fiind suspectate ca au primit mita pentru eliberarea permiselor de conducere auto     Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun, vineri, oficial, candidatura pentru Cotroceni, fiind asteptati la BEC, după ce ieri s-au inscris in cursa Viorica Dancila si Theodor Paleologu    Trenul Regio care circula pe relatia Vatra Dornei- Bistrita a accidentat, vineri dimineata, 13 vaci care au patruns pe gabaritul caii ferate intre statiile Caila si Sintereag

FLAGRANT! Traficanti de droguri saltati de ofiterii BCCO Timisoara dintr-un hotel din Craiova, in momentul in care au scos la vanzare 1 kg de cocaina pura

Un kilogram de cocaina pura, care pare sa provina din tona de droguri descoperita, la sfarsitul lunii martie, intr-o salupa naufragiata pe malul Marii Negre, a fost capturata de ofiterii antidrog de la BCCO Timisoara.

Oamenii legii au infiltrat gruparea traficantilor si i-au monitorizat o perioada, iar flagrantul s-a produs in momentul in care s-a pus la cale tranzactionarea unui kilogram de cocaina.

Suspectii au acceptat sa aduca “prafurile”, intr-o geanta, la un hotel din Craiova, doar dupa ce cumparatorul sub acoperire le-a aratat ca detine suma de 50.000 de euro.

Mascatii de la Directia de Operatiuni Speciale au intervenit imediat dupa aparitia a patru traficanti de droguri, care urmau sa faca schimbul. Au fost retinuti si adusi la DIICOT Timisoara, unde urmeaza sa fie audiati si, ulterior, daca este cazul, prezentati judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: