BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

FLAGRANT! Traficanti de droguri saltati de ofiterii BCCO Timisoara dintr-un hotel din Craiova, in momentul in care au scos la vanzare 1 kg de cocaina pura

Un kilogram de cocaina pura, care pare sa provina din tona de droguri descoperita, la sfarsitul lunii martie, intr-o salupa naufragiata pe malul Marii Negre, a fost capturata de ofiterii antidrog de la BCCO Timisoara.

Oamenii legii au infiltrat gruparea traficantilor si i-au monitorizat o perioada, iar flagrantul s-a produs in momentul in care s-a pus la cale tranzactionarea unui kilogram de cocaina.

Suspectii au acceptat sa aduca “prafurile”, intr-o geanta, la un hotel din Craiova, doar dupa ce cumparatorul sub acoperire le-a aratat ca detine suma de 50.000 de euro.

Mascatii de la Directia de Operatiuni Speciale au intervenit imediat dupa aparitia a patru traficanti de droguri, care urmau sa faca schimbul. Au fost retinuti si adusi la DIICOT Timisoara, unde urmeaza sa fie audiati si, ulterior, daca este cazul, prezentati judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: