BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Procurorii DIICOT Timisoara au inceput sa loveasca gruparile traficantilor de droguri si de tigari de contrabanda, dupa ce CSM a anuntat ca Alex Florenta ar avea zilele numarate la sefia parchetului

DIICOT Timisoara a inceput sa lucreze la capacitate maxima, cu lovituri date traficantilor de droguri si contrabandistilor de tigari, la doar cateva zile dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat sa prelungeasca mandatul procurorului sef Alex Florenta doar cu sase luni.

Sau pana la ocuparea functiei prin numire. Asadar, in ultimele 48 de ore, procurorii lui Alex Florenta au fost scosi din birouri si trimisi sa coordoneze operatiunile politistilor BCCO Timisoara.

Astfel, dupa ce, la Craiova, au fost ridicati patru traficanti de droguri care incercau sa vanda un kilogram de cocaina, la Timisoara a fost oprita in trafic si “parcata” la Directia Regionala Vamala o cisterna de gaz din Serbia, incarcata “ochi” cu tigari de contrabanda.

Nu mai putin de 500 de baxuri, introduse in tara, fara probleme, pe la Vama Jimbolia. Protectia transportului cu marfa de contrabanda evaluta la peste 50.000 de euro era asigurata de 4 luptatori de MMA, care, in momentul in care au fost opriti de mascati, au declarat ca nu aveau nicio legatura cu tigarile, ci ca veneau la Timisoara pentru o sedinta de antrenament.

Pentru a simula faptul ca cisterna este sub presiune si nu poate fi deschisa, sarbii au conectat manometrul cisternei la o butelie de gaz, pentru a indica in mod fictiv o anumita valoare.

Revenind la operatiunile reusite ale DIICOT Timisoara, trebuie sa spunem ca sefii de la DIICOT Structura Centrala vor fi, cu siguranta, impresionati si vor fi de acord cu numirea lui Alex Florenta pentru inca alti 3 ani la conducerea parchetului antimafia banatean, doar daca va solutiona celebrul dosar al camatarilor din Timisoara, care zace intr-un fiset de mai multi ani.

Iar conducerea DIICOT, Structura Centrala, stie de la generalul in rezerva Paul Abraham, avocatul celor peste 200 de victime din dosar, care au ramas fara case sau platesc chirie in propriile apartamente, cine a cotizat, cat si cui pentru ca acest in acest dosar sa se astepte, discret, prescrierea raspunderilor penale. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: