BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Seful Pichetului de Pompieri Faget, ultima sedinta din cariera sa de luptator cu flacarile! “Dupa sute de interventii, Daniel a decis sa se retraga”, anunta sefii ISU Timis

Pensionarea unuia dintre cei mai experimentati pompieri militari din Timis a dat prilejul conducerii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al judetului Timis sa-si demonstreze, inca o data, respecul pentru veteranii celei mai riscante profesii din portofoliul institutional al MAI.

Intr-un mesaj emotionant postat pe Facebook, sefii ISU Timis ii ureaza plutonierului adjutant sef Daniel Vasiescu pensie lunga si linistita si sa nu uite sa mai vina in vizita, din cand in cand, pe la fostii colegi.

Un gest plin de recunostinta, care poate constitui un exemplu cazon de buna practica pentru celelalte unitati militare din Timisoara.

“Astazi, plin de emotii si cu capul putin plecat, de parca i-ar fi rusine ca pleaca, plutonier adjutant sef Daniel Vasiescu, a participat la ultima sedinta din cariera sa de pompier militar.

Dupa aproape 30 de ani petrecuti in sistemul militar, Daniel a avut de invatat multe lucruri si la randul sau i-a invatat pe multi colegi mai tineri meseria de pompier, meserie pe care el a indragit-o inca din 1990 cand si-a indeplinit stagiul militar la Grupul de Pompieri Arad, iar incepand cu anul 1995 a devenit pompier militar la Pichetul de Pompieri Faget, unde a si ramas pana astazi.

Dupa ce, peste 20 de ani, Daniel a servit cu respect patria si interesele cetatenilor si dupa sute de interventii, Daniel a decis sa se retraga la binemeritata pensie. Nu a fost o decizie deloc usoara, dar timpul nu iarta pe nimeni.

Ii dorim colegului nostru multa sanatate, bucurii alaturi de cei dragi, pensie lunga si linistita si sa nu uite sa mai viziteze subunitatea de pompieri, unde cu siguranta este asteptat oricand cu bratele deschise, cel putin de tura lui de serviciu pe care i-a condus ca si sef garda interventie multi ani”, se mentioneaza in mesajul postat pe pagina ISU Banat. (G.I.)

One Response to Seful Pichetului de Pompieri Faget, ultima sedinta din cariera sa de luptator cu flacarile! “Dupa sute de interventii, Daniel a decis sa se retraga”, anunta sefii ISU Timis

  1. Tase says:

    Pensie lungă, iar în locul lui trebuie să fie doar un oltean

Leave a Reply

%d bloggers like this: