BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

A fi #ImpreunaPentruAnda inseamna a fi impreuna pentru fiecare dintre noi! VEZI cati bani s-au donat pentru sustinerea tinerei mamici din Timisoara care se lupta cu cancerul

Sute de timisoreni s-au adunat, duminica, in curtea Casei Artelor din Piata Unirii, la Maratonul artelor, ca sa o sustina pe Anda, tanara care duce o lupta contracronometru cu cancerul, intr-o clinica din Istanbul.

Prieteni, cunostinte, colegi, dar si timisoreni la urechile carora a ajuns povestea Andei Carolina Takacs au fost prezenti, de-a lungul intregii duminici, la evenimentele organizate in cadrul maratonului pentru viata si au donat ca sa ii redea Andei o raza de speranta in incercarea prin care trece.

“Ziua de duminica a fost despre puterea noastra de a fi alaturi unii de ceilalti si despre puterea pe care i-o da unui om faptul ca isi simte semenii alaturi. A fost despre prietenie. Va multumim tuturor celor prezenti pentru ca impreuna ne-am bucurat de o zi frumoasa si i-am oferit suportul nostru Andei. In cadrul evenimentului am reusit sa adunam suma de 11.100 lei, suma care ii va fi de folos Andei pentru a-si continua tratamentele incepute la clinica din Istanbul”, au transmis organizatorii.

Duminica, cei prezenti la Maratonul artelor au asistat la o serie de evenimente cu scop caritabil. Copiii s-au mobilizat la atelierele organizate de Simona Podaru, au savurat lectura scriitoarei Alexandra Pintea Varnava, s-au miscat pe ritmuri de zumba cu Corina Berghin de la Tip Top Club si s-au imprietenit cu carismatica Sabine Oschanitzky, studenta de la Facultatea de Muzica si Teatru care s-a alaturat misiunii #ImpreunaPentruAnda.

Alaturi de Anda a fost Cvartetul de coarde ai carui membri activeaza in cadrul Filarmonicii Banatul si Rafael Muzicas, care a sustinut un mini-recital de vioara, acompaniat de Orchestra Maggiore. Scolile de tango din Timisoara – Tango del Alma, Tango Arte, Tango Malena, Tango Timisoara si Tango Vivo s-au alaturat si ele Maratonului Artelor.

Scriitorul Robert Serban i-a incantat pe cei prezenti cu un moment de lectura publica, iar studenti de la Facultatea de Muzica si Teatru – sectia Actorie -, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, au interpretat poezii si i-au amuzat pe cei din public cu momentele actoricesti sustinute.

Seara, atmosfera a fost animata de baietii de la Implant pentru Refuz, iar apoi Dudu, de la Anonim TM, a pregatit un Generations Set pentru cei dornici de dans si socializare.

Cei prezenti la eveniment au imortalizat momentul in fotografii “la minut”, realizate de Photo Boutique.

O expozitie cu lucrari donate de artistii plastici Luisa Cube, Cristina Daju, Adrian Florin Pop, Alina Ondine Slimovschi, Claudiu Toma, Dan Toma si fotografii Caius Ovidiu Mersa si Ovidiu Carabet a fost deschisa pe tot parcursul evenimentului, precum si un targ de carte organizat cu carti donate.

In continuare o puteti ajuta pe Anda licitand operele donate de Luisa Cube si voucherele din cadrul Bursei Donatorilor. (R.P.)

*** Donatii se pot face si direct in conturile deschise pe numele:

Takacs Anda Carolina
Cont lei: RO25INGB0000999905864305
Cont euro: RO42INGB0000999908368054

sau prin intermediul Foundraiser-ului deschis pe Facebook: https://www.facebook.com/donate/324707771540352/2230784690507578/

sau prin PayPal
paypal.me/ImpreunaPentruAnda

Articole pe aceeasi tema: http://bit.ly/ImpactPress

Sursa foto: Facebook/Impreuna pentru Anda

Leave a Reply

%d bloggers like this: