BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Guvernul PSD-ALDE trebuie sa plece din fruntea statului! Liderul PMP Timis spune ca alegerile europarlamentare au delegitimat actuala putere

Motiunea de cenzura a unit opozitia parlamentara, asupra necesitatii demiterii actualului guvern. Guvernul PSD-ALDE trebuie sa plece din fruntea statului roman.

Asta au spus romanii in urma votului de la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019!

Romania si romanii merita mai multa responsabilitate, profesionalism si respect in actul de guvernare.

Actuala coalitie PSD-ALDE a esuat in cei doi ani si jumatate de cand se afla la guvernare, avand in vedere ca a girat trei guverne consecutive fara ca cineva sa fie interesat vreo clipa de performanta sau onestitatea acestor cabinete.

PSD-ALDE nu are un plan de guvernare pentru romani, adica pentru redresarea economiei si pentru crearea de locuri de munca, un plan economic coerent si cu politici fiscale reale.

PSD-ALDE are un program de guvernare a lor, adica numai in propriu folos. Implementarea in continuare a programului LOR de guvernare  afecteaza grav economia Romaniei cu efecte pe termen mediu si lung.

Acest lucru va impinge Romania cu siguranta spre un dezastru economic si bugetar cu consecinte grave asupra nivelului de trai al romanilor. Sub guvernarea PSD-ALDE, Romania risca sa fie amenintata de o criza economica fara precedent.

Prin actiunile iresponsabile ale guvernantilor, acestia pozitioneaza Romania pe harta instabilitatii, afectand imaginea tarii noastre in Europa.

Actuala guvernare este incapabila sa genereze stabilitate economica, prosperitate pentru cetatenii sai si sa apere interesele romanilor si ale Romaniei. Prin toate actiunile lor Guvernul PSD-ALDE pune in pericol parcursul proeuropean al Romaniei si bunastarea fiecarui roman.

Anul acesta cand se implinesc  30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, romanii nu vor sa se intoarca in comunism. Populismul PSD-ALDE ne-a costat scump, iar romanii sunt  prea saraci si s-au saturat de doi ani jumatate sa tot plateasca pretul acestei guvernari.

Pentru dezastrul in care au adus Romania  coalitia PSD-ALDE trebuie sa-si asume esecul acestei guvernari, sa-si achite nota de plata si sa plece de la guvernare! (I.P.)

One Response to Guvernul PSD-ALDE trebuie sa plece din fruntea statului! Liderul PMP Timis spune ca alegerile europarlamentare au delegitimat actuala putere

  1. Costica says:

    Asta auzim de circa o luna, de la ora 21, chiar din seara in care s-au anunțat rezultatele la europarlamentare. Totuși, ceva nou, dacă tot ieșit in public, domnilor parlamentari? Poate ca soluții? Sau aveti doar critici?

Leave a Reply

%d bloggers like this: