BREAKING NEWS! Caricaturistul Stefan Popa Popa's isi pune "cenusa in cap" in razboiul cu comunitatea oltenilor din Timisoara, dupa valul de proteste in care se cere retragerea mai multor titluri onorifice     Filologul Vasile Popovici il ataca dur pe fostul premier Sorin Grindeanu, pe care-l acuza de tradari in serie     Viceprimarul PNL al orasului Ciacova, Bogdan Horia Lazau, a fost gasit de ANI in stare de incompatibilitate, dupa ce, simultan cu calitatea de edil, a desfasurat activitati de comerciant pe persoana fizica     Presedintele Romaniei a promulgat legea care permite romanilor din diaspora sa voteze pe parcursul a trei zile la alegerile prezidentiale din toamna, respectiv vineri, sambata si duminica     Candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale din toamna acestui an a fost validata, marti, de Comitetul Executiv al PSD     Dan Alexa a demisionat de la FC Astra Giurgiu, dupa scandalul cu impresara Anamaria Prodan, si a anuntat ca se va izola de toata lumea, pentru ca vrea o perioada de liniste

Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara, misiuni de supraveghere a centrelor unde peste 4.500 de elevi sustin examenele din cadrul Evaluarii nationale

Jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara asigura masuri de ordine publica in zona institutiilor de invatamant preuniversitar din municipiul Timisoara unde au loc, in aceste zile, examene in cadrul Evaluarii nationale.

Astazi, in Timis, in cadrul evaluarii nationale, s-a desfasurat proba scrisa la matematica, la care au participat peste 4500 de copii.

„Pentru ca activitatile sa se desfasoare in conditii de ordine si siguranta, incepand cu data de 18 iunie si pana la finalizarea acestora, jandarmii se afla in proximitatea centrelor de examinare stabilite”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Aceste centre functioneaza la Liceul „Grigore Moisil”, Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, Colegiul National Banatean, Liceul Teoretic „Bela Bartok”, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” si la scolile gimnaziale nr. 6 si 24 si, de asemenea, la Centrul de evaluare constituit la Scoala gimnaziala nr. 30 din Timisoara.

Maine este programată ultima testare, cea de la Limba si literatura materna, ceea ce inseamna ca si misiunea jandarmilor de incheie. Rezultatele evaluarii se vor comunica in data de 25 iunie, urmeaza perioada rezervata contestatiilor, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate in data de 29 iunie. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: