BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara, misiuni de supraveghere a centrelor unde peste 4.500 de elevi sustin examenele din cadrul Evaluarii nationale

Jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara asigura masuri de ordine publica in zona institutiilor de invatamant preuniversitar din municipiul Timisoara unde au loc, in aceste zile, examene in cadrul Evaluarii nationale.

Astazi, in Timis, in cadrul evaluarii nationale, s-a desfasurat proba scrisa la matematica, la care au participat peste 4500 de copii.

„Pentru ca activitatile sa se desfasoare in conditii de ordine si siguranta, incepand cu data de 18 iunie si pana la finalizarea acestora, jandarmii se afla in proximitatea centrelor de examinare stabilite”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Aceste centre functioneaza la Liceul „Grigore Moisil”, Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, Colegiul National Banatean, Liceul Teoretic „Bela Bartok”, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” si la scolile gimnaziale nr. 6 si 24 si, de asemenea, la Centrul de evaluare constituit la Scoala gimnaziala nr. 30 din Timisoara.

Maine este programată ultima testare, cea de la Limba si literatura materna, ceea ce inseamna ca si misiunea jandarmilor de incheie. Rezultatele evaluarii se vor comunica in data de 25 iunie, urmeaza perioada rezervata contestatiilor, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate in data de 29 iunie. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: